Podijeli objavu

Još jedna nedjelja, još jedno zbrajanje glasova. 🙂

U Domaćici i nema nekakve promjene. Tamo se i dalje na prvom mjestu nalazi Dienne ‘Danas vidim boje’.

Veliki skok napravila je pjesma ‘Vrati me u disco’ Radiofonik ft. I Bee & TT. Radiofonik se zajedno s I BEE i TT-om na velika vrata vraća na glazbenu scenu jer kažu da im je dosta dosade i da je vrijeme za nestvarnu količinu dobrog funky disko ritma.

Na trećem je Filip Pintar i ‘Blago svijeta’, dok su na četvrtom Heidi šeće psa ‘Uzalud’. Peto mjesto ovog tjedna pripalo je Klapi More i njihovoj pjesmi ‘Nije vrijedno sine moj’.

Bang Bang ‘Superstar’ ušli su u Top 20, a evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nedjelje:

MAHKEY-a ste mogli pratiti u show-u „The Voice“, i kao člana popularne emisije HRT-a „A strana“. Jedan je od glazbenika, tekstopisaca i kompozitora „novog vala“ domaće glazbene scene, a evo i što nam je rekao što ga je inspiriralo za novi singl:

– Na pjesmu me inspirirala bivša veza koja je ostavila životni ožiljak na meni, jednostavno je pjesma bila način kako da balansiram situaciju u kojoj se nalazim. Kantautor sam ove pjesme, a moj prijatelj Rejhan Okanović je producent pjesme te lyric Videa.

Aktualni hit Davida Temelkova, kojim se obožavateljima i publici predstavio u novom, energičnijem, izdanju, ovih je dana dobio svoj zasluženi video spot.
‘Svijet se promijenio’ pjesma Miroslava Rusa, kojom je David ušao na funky scenu, i odmah ostavio neizbrisiv trag, nosi posebnu poruku, ispričanu kroz zanimljivu priču, zabilježenu kamerama na ulicama Skoplja. Za novu glazbenu video priču zaslužna je Melem produkcija iz Skoplja, koja je na najbolji način, gledateljima približila ljepote, glavnog makedonskog grada. Autorski pečat Miroslava Rusa, koji potpisuje glazbu i tekst, a zajedno sa Zvonimirom Domazetom i Mihaelom Blumom aranžman, prepoznatljiv je i na ovoj pjesmi. Ona je kaže Rus, po mnogima impresivnim Davidovim vokalnim mogućnostima, dala sasvim novu dimenziju.

U Stranoj top listi isto kao i na Domaćici nema promjene u samom vrhu. Tamo se i ovog tjedna nalaze Imagine Dragons ‘Natural’.

Cijelu listu možete pogledati OVDJE.