Ivana Banfić vraća se onome u čemu je najbolja! Novim zaraznim hitom rasplesat će naciju

Podijeli objavu

Kažu da je siječanj najdepresivniji mjesec u godini, ali to sigurno ne vrijedi za otkačenu ekipu koja je zaslužna za „Vrati me u disco“, najplesniju domaću pjesmu objavljenu u ovoj godini.

Radiofonik se zajedno s I BEE i TT-om na velika vrata vraća na glazbenu scenu jer kažu da im je dosta dosade i da je vrijeme za nestvarnu količinu dobrog funky disko ritma.

Iz glazbenog studija sele u disko klubove, na radio stanice, televizije, ali pazite – najavljuju gerila nastupe na najneočekivanijim mjestima, možda dođu i u vaš grad pa budite spremni. Sve što vam treba je odlično raspoloženje, a ako patite od kroničnog nedostatka istog, oni će se pobrinuti da vam ga vrate jer je njihov moto: “TI NE TREBAŠ TABLETE, TEBI TREBA HIT!“. Glazba i produkcija dolaze iz radionice Predraga Martinjaka, kojemu se u pisanju nekonvencionalnog teksta pridružio najpoznatiji plesač ovih prostora Tomislav Tržan, popularni TT.

Videospot u kojem glavnu ulogu ima Dr. Fonik kojeg iz mase izdvaja radio umjesto glave, režirala je ekipa Izoom produkcije. Zanimljivo je da je po prvi puta Ivana u spotu okupila tri muške generacije obitelji Banfić, oca Ivana, brata Nevena te nećake Brunu i Filipa, sve vrsne glazbenike, a pridružio im se i njen sin Jan. „Vrati me u disco“ je rješenje za neraspoloženje, pojačajte zvuk i prepustite se dobrim vibracijama.