Podijeli objavu

Odmah za početak, ako niste pročitali Poredak top liste prošlog tjedna, odmah sad to uradite OVDJE. 🙂

Na prvom mjestu naše Domaće top liste ovog tjedna našli su se Radiofonik u suradnji sa I. Bee & TT – ‘Vrati me u disco’.

Na drugom je Luka Nižetić i njegov ‘Brutalero’, dok je na trećem mjestu Filip Pintar ‘Blago svijeta. Četvrto mjesto ovog tjedna pripalo je Juri Brkljači i singlu ‘Ne postojim kad nisi tu’, dok je na petom mjestu prošlotjedni ulaz u Top 20, Hana Huljić i ‘Alisa’.

U Top listu ovog tjedna ušao je Sergej Ćetković i ‘Ljubav’, a evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nedjelje. To su ZSA ZSA – ‘Sve što hoću’ i Lea Mijatović – ‘Tebi pripadam’.

Zsa Zsa je objavila novi singl „Sve što hoću“ kojim ponovno podiže standarde glazbene produkcije u Hrvatskoj. Nakon hitova „Sve u meni se budi“, „Kada budemo sami“, „Tragom tvojih tragova“ i „Pruži mi ruku“ kojima je počela strelovit uspon na vrh glazbene scene, ova mlada i po mnogočemu posebna glazbenica, novim singlom najavljuje i skoro objavljivanje svog prvog albuma pod diskografskim okriljem Rubikon Sound Factorya koji svi ljubitelji njenog prepoznatljivog vokala jedva čekaju. Da pobjednički tim ne treba mijenjati Zsa Zsa dobro zna pa je autorskom dvojcu Anti Pecotiću i Bojanu Šalamonu Shalli dala odriješene ruke da tekstom, melodijom i produkcijom uzdrmaju publiku željnu moderne urbane glazbe.

Pjesma „Tebi pripadam“, nježna balada, moderne produkcije koja već neko vrijeme plovi radijskim eterom, a koju je Lea Mijatović predstavila na ovogodišnjoj Dori, sada je dobila i svoj prateći video uradak. „S obzirom da sam pjesmu na prvo slušanje osjetila kao poruku univerzalne ljubavi, taj dojam smo htjeli prenijeti publici i spotom koji priča tri priče. Ljudske, “obične” priče koje probude u čovjeku neke lijepe tople emocije. Zanimljivo je da u spotu nisu glumili profesionalni glumci nego ljudi koji su nam dali komadić sebe kako bi pjesma dobila svoj vizualni identitet i hvala im od srca na tome“- izjavila je Lea.

OVDJE možete glasovati za našu Stranu top listu.