Podijeli objavu

I ovog tjedna vrijedno ste glasovali za svoje favorite. Pa ste tako već tri mjeseca na prvom mjestu zadržali Dienne sa pjesmom ‘Danas vidim boje’.

Ipak, moramo reći da je tu došao kraj. Dienne je izvrsna pjevačica i vjerujemo da će se na našu Top listu uskoro vratiti sa novim singlom, jednako dobrim kao ‘Danas vidim boje’. Zahvaljujemo njenim glasačima i željno iščekujemo što nam to Dienne priprema u skoroj budućnosti. 🙂 <3

Na drugom mjestu nalaze se Radiofonik ft. I Bee & TT ‘Vrati me u disco’. Filip Pintar je na trećem, dok je Massimo na četvrtom mjestu. Peto je ovog tjedna zauzeo Luka Nižetić sa pjesmom ‘Brutalero’.

Hana Huljić je sa pjesmom ‘Alisa’ ušla u Top 20.

Prijedlozi za koje možete glasovati do iduće nedjelje su Sergej Ćetković – ‘Ljubav’ i Luka Basi i Marko Škugor – ‘Ružo bila’.

Sergej Ćetković, jedan od najcjenjenijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, u prelijepom je ambijentu mediteranskog naselja “Luštica bay” i hotela “Čedi” u Tivtu snimio atraktivan video spot za svoju najnoviju pjesmu “Ljubav” koja predstavlja značajan pomak u karijeri jedne od najvećih zvijezda pop glazbe na ovim prostorima. Ostajući dosljedan svom prepoznatljivom stilu koji godinama njeguje, Sergej ovoga puta ipak radi neuobičajen korak, kako po pitanju same pjesme, tako i spota koji će iznenaditi publiku u smislu simbolike, emocije i poruke koju šalje, a to je da se prava ljubav može otpjevati i pokazati i bez glasa.

I Luka Basi i Marko Škugor imaju ono nešto zbog čega ih publika voli. Snimili su mnoge prelijepe pjesme, njihovi spotovi broje milijunske preglede, održali su brojne koncerte za koje se traži karta više pa iako bi mogli svaki iz svog pobjedničkog kuta na onoga drugoga gledati kao na konkurenciju, odlučili su udružiti svoje glazbene talente i snimiti duet. I to kakav! „Ružo bila“ prava je mediteranska oda ljubavi i posveta ženama koje su inspiracija za sve najbolje što muškarac može dati od sebe kad upozna onu jednu jedinu. Pjesnik među tekstopiscima Nenad Ninčević predivnim je stihovima taknuo dušu Raaya koji ih je uglazbio, a ekipa Raay Musica (Raay i Krešimir Tomec) zaslužna je za aranžman i produkciju.

OVDJE možete glasovati za Stranu top listu.