Zvukovi KSET-a zauvijek zabilježeni: album “Pozdrav Kotlovnici” dostupan na svim streaming platformama

by ožu 3, 2024Domaća glazba, Vijesti

Iako je kotlovnica prestala grijati, pogon KSET-a nije stao. Iz Unske 3 stiže live album “Pozdrav Kotlovnici”. Prije pola godine KSET se pozdravio od svog dosadašnjeg prostora – ovo kultno mjesto zatvorili su ciklusom koncerata “Pozdrav Kotlovnici”. Bila je to svojevrsna zahvala svima; posjetiteljima, glazbenicima, volonterima, suradnicima, sponzorima i svima koji su kroz 47 godina postojanja podržavali KSET, posjećivali ga i doprinosili mu na raznorazne načine.

Album je dostupan na svim streaming platformama, a okuplja osam izvođača koji odražavaju jedinstveni koncertni duh KSET-a. Materijal je snimljen na istoimenom oproštajnom ciklusu koncerata održanom od 29. kolovoza do 2. rujna 2023. godine. U emotivnom tjednu za sve – bivše i sadašnje KSET-ovce, glazbenike i publiku, od prostora koji je mnogima bio ‘drugi dom’ oprostili su se IDEM, Svemirko, Čuvarkuća, Igralom, ###, Niko Potočnjak, Biciklić i Mašinko.

Za miks su zaslužni Glazbena sekcija KSET-a, Dominik Kisić, Anja Tkalec i Niko Potočnjak, a za master Dominik Kisić. Vizualni identitet potpisuje Ivana Štuka.

“Pozdrav Kotlovnici” popis pjesama: 
IDEM: Nikad ne ne idem van
Svemirko: Zauvijek zen
Čuvarkuća: Već danima
Igralom: Zlato
###: Pretvorivši se u ogradu, prošao sam kroz ogradu
Niko Potočnjak: Live I
Biciklić: Konj
Mašinko: 041