Podijeli objavu

Dominik Novinc, novi glazbenik, kantautor i producent iz Amerike izdao je svoj prvi studijski album ‘Oda moru’, a priprema se i za jedan od festivala na kojem će nastupiti ovo ljeto.

Dominik živi sa suprugom i dvoje djece u Sacramentu, Kaliforniji. Od malih nogu bavi se hrvatskom glazbom, ali tek nedavno je otkrio svoj talent za pisanje pjesama. Ove godine je izdao svoj prvi studijski album “Oda moru” sa 9 pjesama.

Dominik je završio glazbenu školu u Njemačkoj, gdje je učio svirati gitare i klavijature. Sa glazbenim znanjem koje je stekao kroz godine, piše sve svoje pjesme, uključujući tekst, glazbu, aranžman, a veliki dio produkcije ide kroz njegove ruke. Iako je neovisan glazbenik, Dominik surađuje sa talentiranim glazbenicima sa područja Kalifornije i Dalmacije.

“Ja sam veliki ljubitelj mora” kaže nam Dominik “melodije i tekstovi mojih pjesama podsjećaju na more i mediteran – kao na našu prelijepu Dalmaciju. Želja mi je da se moja ljubav prema glazbi prepozna u mojim pjesmama koje opisuju moje osobne emocije i doživljaje. Ja se nadam da slušatelji prepoznaju tu iskrenost moga rada. A onda je najljepše kada se te pozitivne emocije uzvrate kroz pohvale i lijepe riječi. Jer baš to mi daje onu energiju da nastavim sa ovim radom kojeg toliko volim.”

Poslušajte pjesmu sa njegovog albuma pod nazivom “Jubomora” koju je otpjevao u duetu s našom izvrsnom jazz pjevačicom Tommi Mischell. Album možete pronaći na digitalnim glazbenim portalima iTunes, YouTube, Spotify, Google Play i Deezer.