Zvuci dnevne sobe u Pločniku

by lis 13, 2020Izdvojeno, Vijesti

Kao i u većini Europe i svijeta, i kod nas su na snazi preporuke i mjere tijekom aktualne situacije u vezi pandemije prouzročene virusom Covid-19.
U zatvorenim prostorima nema plesnog podija, distanca je među nama, maske se po novom nose i u zatvorenim prostorima (ako kapaciteti ne omogućavaju održavanje fizičke distance)… I što sad?! Ostati doma gledati vijesti i bedirati se u kontinuitetu?! Dignuti ruke i odustati od stvari do kojih nam je stalo? Ne, ne…

Pločnik ima prijedlog kako da zajednički provedemo i prebrodimo ova hrđava vremena:
‘Zvuci dnevne sobe’ predstavljaju novi koncept prilagođen aktualnim i izvanrednim prilikama, kroz kojeg će naši stalni, stari, ali i novi suradnici (glazbenici, DJ-i, producenti, promoteri, izdavači, party animals…), odsvirati, selektirati ili predstaviti glazbu koju stvaraju ili slušaju u kućnoj atmosferi. tj. unutar svoje dnevne sobe.

I to nije sve! Za sve koji nam se zbog inih razloga ne mogu pridružiti uživo, ‘Zvuci dnevne sobe’ zaživjet će kao nova radijska emisija, emitirana u programu Radija 808! Ostani na vezi i provjeri događanja koja ćemo kroz ovaj koncept najaviti idućih dana.
I bez sumnje i dalje ostajemo odgovorni – poručuju organizatori.

ps. mjesta su isključivo sjedeća, ograničena na šest osoba po stolu, rezervacija nema.

Zavirite u Pločnik i virtualno