Podijeli objavu

Jedan od najcjenjenijih talijanskih glazbenika – Zucchero „Sugar“ Fornaciari, najavio je objavu iščekivanog novog studijskog albuma!

Naslova „D.O.C.“ izdanje će biti objavljeno 8. studenog ove godine, a uz naslovnicu albuma, otkriven je i popis pjesama.

Album „D.O.C.“ bit će njegovo 14. po redu studijsko izdanje, donosi 11 novih pjesama, a naslijedit će „Black Cat“ iz 2016. godine. Uz najavu novog studijskog izdanja, Zucchero je ovih dana predstavio i veliku europsku turneju kojom će novi album predstaviti i uživo. Prema objavljenim datuma, turneja će započeti 6. lipnja 2020. godine u Glasgowu, a na popisu koncertnih postaja našao se i Zagreb, gdje će s pratećim bendom nastupiti 29. listopada 2020. u Koncertnoj dvorani Lisinski.

Kroz dugogodišnju karijeru postigao je niz zamjećenih uspjeha i prometnuo su u jednog od ponajboljih i svjetski priznatih talijanskih glazbenika; njegovi albumi prodani su u više od 60 milijuna primjeraka diljem svijeta; jedan je od rijetkih talijanskih glazbenika nominiranih za prestižnu nagradu Grammy; bio je među prvim zapadno-europskim glazbenim imenima koji su nastupili u Kremlju nakon pada berlinskog zida, dok se njegov koncert u Havani 2012. godine pred 80.000 posjetitelja smatra najposjećenijim nastupom stranog glazbenika na Kubi, za vrijeme embarga.

Koncertnu magiju koju stvara Zucchero, hrvatska publika će moći doživjeti 29. listopada sljedeće godine u zagrebačkom Lisinskom, gdje nas očekuje glazbeno putovanje i veliko slavlje uz dobro poznate singlove, kao i pregršt novog materijala s albuma „D.O.C.“, čija objava slijedi 8. studenog.

Ulaznice za koncert u Lisinskom kreću u prodaju 9. listopada, a bit će dostupne po cijeni od 210, 280, 350, 420 i 490 Kn na www.lisinski.hr te blagajni Dvorane.