Zsa Zsa i Hiljson Mandela s pjesmom “Ova ljubav” u finalu Cesarice

by ruj 29, 2020Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Glasovanje za hit kolovoza je završilo i još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu.
U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Fali meni ona” koju izvodi Jole, “O tebi ovisan” Marka Tolje, “Ova ljubav” koju izvode Zsa Zsa i Hiljson Mandela te pjesme “Prvi osjećaj” u izvedbi Franke i “Zovi” u izvedbi Domenice.

Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Ova ljubav”, koju izvode Zsa Zsa i Hiljson Mandela, a autorski potpisuju Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Ivan Hilje.

„Osobno sam veliki fan KUKU$a te mi je dugogodišnja želja bila snimiti trap suradnju, a bolju osobu od Hiljsona nisam mogla ni zamisliti, tim više jer ga smatram predvodnikom hrvatske trap scene. ‘Ova ljubav’ je savršen spoj pop kulture i trap subkulture, dva naizgled nespojiva glazbena stila, a oba megapopularna među publikom u svijetu. Fuzija popa i trapa je najslušanija vrsta glazbe među mlađom publikom koja će zasigurno kad tad postati mainstream i kod nas. Upravo zbog te mladosti, hrabrosti i ludosti koja krasi Hiljsona i mene, želja nam je publici pokazati i dokazati da mix ova dva stila može itekako biti zanimljiv i na hrvatski način”, izjavila je Zsa Zsa.

Hiljson Mandela ovom suradnjom na velika vrata ulazi među njemu dosad nepoznatu publiku, stoga je njegov motiv za suradnju vrlo jednostavan: „Iz puke želje za oživljavanjem i modernizacijom hrvatske glazbene scene napravili smo suradnju koja je po svim vanjskim kriterijima standard. Kod nas malo sporije dolaze trendovi, no samo zato jer je hrvatska publika vrlo oprezna i kritična kad je riječ o novim stvarima. Vjerujem da će ekipa prepoznati taj zvuk vremena kojeg smo uhvatili u jednom super pozitivnom duhu.”