Podijeli objavu

Zrinka Posavec, osebujna umjetnica kristalnog glasa pjesmom „Za tebe“ najavljuje izlazak svog drugog albuma etno glazbe pod nazivom „Gradovi i sela“. Nakon vrlo uspješnog albuma prvijenca „Pantomima- Sevdah i Panonika“ u izdanju Mast produkcije, nakon dvije godine izlazi Zrinkin drugi album etno glazbe.

Na albumu su snimljene pjesme iz cijele Hrvatske i regije, a snimljene su i dvije autorske pjesme Zrinke Posavec koje su pisane u duhu etno glazbe. Upravo jedna od njih, pjesma „Za tebe“ predstavlja izlazak novog albuma. Album „Gradovi i sela“ rađen je u suradnji iznimnih glazbenika; Kristine Bjelopavlović Cesar na klaviru, Marija Igreca na gitari, Gorana Delača na kontrabasu, Borne Šercara na bubnjevima i udarljakma i Šimuna Matišića na vibrafonu. Ova izvrsna ekipa predvođena Zrinkom Posavec nadahnuta novim zvukom, bojama i netipičnim instrumentima za ovaj stil glazbe, narodnim pjesmama je podarila novo, suvremeno ruho.

Spot pjesme „Za tebe“ djelo je ekipe Zrinka Posavec, Damjana Nenadića i Sandre Bastašić, a u spotu sudjeluju prijatelji Zrinke Posavec.

Sa nestrpljenjem čekamo izlazak albuma „Gradovi i sela“ u izdanju Mast produkcije, a do tada uživajte u kadrovima video spota i pjesmi „Za tebe“ za koju smo sigurni da ćete ju poželjeti slušati više puta!