Podijeli objavu

Njega ne treba posebno predstavljati. Pa ipak, za koncert koji će u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije održati u petak 6.3. u dvorani Lisinski – Zoran Predin priprema nešto što sasvim novo – što još nismo čuli!

Počasne krugove trče samo najbolji, a za nastup u Off ciklusu Zoran Predin priprema sasvim posebni koncert na kojemu će zajedno s glazbenicima Zagrebačke filharmonije i maestrom Krešimirom Batinićem istrčati “počasni krug” kroz svoju sjajnu pjesmaricu.

Stoga, čak i ako ste Zoranov najveći fan – a takvih u Zagrebu i Hrvatskoj sigurno ne nedostaje, koncert “Počasni krug” u Off ciklusu uvjerit će vas kako ste možda čuli puno, ali da još uvijek niste čuli – sve!

Miljenik zagrebačke publike s nestrpljenjem očekuje ovaj sasvim posebni koncert te poručuje kako se nada da će zajedno sa Zagrebačkim filharmoničarima prirediti nezaboravni glazbeni doživljaj, vrijedan svojega naslova.

Koncert je prigoda i za susret s nekim manje poznatim poglavljima njegova stvaralaštva, poput onih za kazalište i za film, ali set listu svakako neće zaobići niti dobro poznati hitovi poput Čekaj me, Praslovan i Ne mi dihat za ovratnik, bez kojih ne može proći ni jedan, pa ni ovaj Zoranov nastup.

Sam Predin ovaj koncert najavljuje kao novu, sasvim posebnu postaju svoje izuzetne, dugovječne karijere. U nekome smislu i kao jedan od njezinih vrhunaca!

Suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom stoga je prihvatio kao veliku odgovornost, ali i kao novi umjetnički izazov. Odgovornost u kreiranju programa, u odnosu na visoke umjetničke kriterije Zagrebačke filharmonije. A izazov u želji da svoje pjesme predstavi u novom filharmonijskom ruhu u kojemu ih još nismo doživjeli.

Predina, stoga, možda doista ne treba posebno predstavljati, ali njegov koncert Počasni krug sa Zagrebačkom filharmonijom 6.3. svakako treba višekratno preporučiti!

I stoga, isključite probleme i uključite dobru glazbu, koje u petak 6.3. sa Zoranom Predinom i Zagrebačkom filharmonijom zasigurno neće nedostajati!

Zoran Predin “kakvog još niste čuli” – 6.3. samo u Off ciklusu!