Zimizelen za mjesec dana promovira hvaljeni album “San na uzici” na pozornici Močvare! 

by ruj 12, 2023Domaća glazba, Vijesti

Posljednjih nekoliko mjeseci nižu se redom pozitivne kritike albuma “San na uzici”, a Zimizelen će 10. listopada u Močvari koncertno predstaviti to izdanje. Nastupit će s bendom, s kojim intenzivno vježba već neko vrijeme. Ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio i Dirty Old Shopu (Tratinska 34).

“San na uzici” broji deset pjesama, a ako je suditi po komentarima kritike, radi se o “albumu vrijednom pažnje”. Kritičari su istaknuli i kako bi “Zimizelen uz malo sreće mogao postati važnom “zimzelenom” konstantom domaće kantautorske scene”. “Fantastično”, “Zamisli”, “Iza zavjesa” te suradnja s Mary May na pjesmi “Likovi bez lica” singlovi su objavljeni s njegova albuma prvijenca, a sve vizuale i spotove možete pogledati na YouTube kanalu Dostave zvuka.

Psihodelični noir folk opis je žanra njegovih pjesama, a publici ih je već predstavio na nekoliko koncerta u Zagrebu, ali i šire. Publici u listopadu priprema pravu glazbenu poslasticu, a do tada album “San na uzici” u izdanju Dostave Zvuka možete poslušati na svim digitalnim servisima.