Zima u vodičkom klubu Opium: Tamamović&Tomić

by stu 14, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Vodički klub opojnog imena dovodi dva DJ-a čiji hipnotički spoj techna i tech housea osvaja publiku diljem svijeta

Nakon odličnog otvaranja sezone zimskih partyja gostovanjem španjolskog DJ-a Cristiana Varele, vodički klub Opium nastavlja s kvalitetnim svirkama već sljedeću subotu, 18. studenog, kada publiku tamo očekuje prava techno poslastica. U suradnji sa šibenskim Decoded Recordsom nastupit će dva ponajbolja regionalna DJ imena Siniša Tamamović i Mladen Tomić.

Mladen Tomić karijeru je započeo 1999. godine, kada se udružio sa Sinišom Tamamovićem kako bi zajedno promovirali događanja u rodnoj Banjaluci i obišli zapadni Balkan. Ubrzo su osnovali i label Night Light Records, koji je danas sinonim za kvalitetu, inovativnost i izdanja koja su uvijek korak ispred.

Setove tog bosanskohercegovačkog DJ-a i producenta odlikuje hipnotički spoj techna i tech housea, dodatno pojačan snažnim grooveom i bass linijama. Prepoznatljiv je po tom svom beskompromisnom zvuku i snažnoj energiji od kojeg mu je satkan svaki set.

U Opiumu će s pulta širiti energiju prikupljanu na podijima Njemačke, Španjolske, Nizozemske, Italije, ali i SAD-a, Kolumbije, Meksika i Kanade. Lakše bi bilo nabrojati gdje još nije svirao.

Siniša Tamamović sjajan je interpretator deep, techno i funk glazbe koja je devedesetih godina harala scenom, a on upio esenciju tog sounda. U deset godina sviranja, organizirao je nebrojeno partyja diljem Europe i na njih privukao legiju pratitelja kojima nije problem potegnuti preko granice kako bi čuli njegove ‘pomaknute’ techno, tech-house i minimal beatove.

U impresivnoj biografiji pregršt je rezidentura i gostovanjima po klubovima i na festivalima širom sveta, a umjetnički životopis mu obiluje trakama i remiksima izdanim za neke od najpopularnijih etiketa kao što su SCI+TEC, Mindshake Records, Plus 8 Records i druge.

Gostujućim DJ-evima u Opimumu će se pridružiti i domaća imena, rezidenti kluba Edy C. & BSSIDE te Chuby i Amigoo, a posjetitelji će tako moći uživati u glazbenom okršaju etiketa Night Light i šibenskog Decoded Recordsa koji ove godine slavi deset godina postojanja tijekom kojih su prezentirali mnoga velika imena elektronske glazbe.

Vodički Opium vodeći je klub na široj šibenskoj rivijeri i omiljena party destinacija posjetitelja iz susjednih gradova te će uskoro objaviti bogati program njihove zimske sheme.