Žestoki Battleme promoviraju novi album 13. listopada u Tvornici

by ruj 14, 2017Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Američki rockeri iz Austina čije pjesme su korištene u seriji “Sinovi anarhije”, bend Battleme, po drugi put stiže u Zagreb. Koncert će se održati u petak, 13. listopada u zagrebačkoj Tvornici kulture, a bend će na europskoj turneji promovirati novi album “Cult Psyhotica”.

Battleme su projekt Matta Drenika, pokrenut nakon što je prestao s radom u bendu Lions, a prvi put se pojavljuju 2009. godine s pjesmom “Burn This Town” u seriji “Sinovi anarhije”. Bend je 2012. godine objavio istoimeni debitantski album, a Drenik je godinu nakon objavio i EP “Burn This Town”. Nakon uspješnog albuma “Future Runs Magnetic” iz 2014. godine i promotivne turneje, Drenik se vratio u studio u Portlandu, gdje je nastavio s radom na novom albumu čiji je izlazak najavio u lipnju ove godine. Album će svjetlo dana ugledati 6. listopada, a uživo ćemo ga imati priliku poslušati upravo u Tvornici.

Žestina u svirci sa elementima psihodelije prisutna je i na novim materijalima, a Battleme spada u red onih bendova gdje je impresija live izvedbe 20-30% snažnija nego slušanje studijskih snimaka.

Ulaznice za koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 70 kuna.

Službena prodajna mjesta:
  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • entrio.hr