Podijeli objavu

Za sve ljubitelje žestokog zvuka, Metropolis Club je spremio pravu poslasticu. Program pod nazivom Hard Rock Night dovodi nam u petak 19.10, 2018 dva vrhunska banda koja autentično izvode hitove ACDC i Motörheada! Ballbreakersi i Broken Rockersi sviraju već godinama po zagrebačkim i hrvatskim binama legendarne hitove AC/DC-ja i Motörheada i to im stvarno odlično ide.

Broken Rockers – Legendarni tribute band od legendarnog Ilinka koji sviraju i pjevaju legendarne pjesme Motörheada.Oni su prljavi,ružni(ma nisu) i sviraju najglasnije moguće. Pravo osvježenje na rock sceni prije koju godinu iznenandili su sve zaljubljenike u Motörheade, a svojim izvedbama publiku ostavljaju zadovoljnom i potrošenom jer naprave pravi live kaos!. Predvodi ih vokal i basist Ilinko Divković -tko ga je čuo zna da se gadno iznivelirao sa Lemmyevom rašpom!

‘We are NOT Motörhead, but we’re gonna kick your ass anyway!’ Ovaj jedini i najluđi zagrebački Motorhead tribute za koji se daleko čulo, pojeo je svaki moto susret i rokerski klub u regiji u kojoj su kročili nogom na stage, a ni ne sumnjamo da će to učiniti još žešće u kombinaciji sa Ballbreakersima.

Ballbreakers – Što reći o Ballbreakersima.Jedan od najdugovječnijih tributa u Zagrebu sa kontinuiranim desetogodišnjim radom po binama Hrvatske i Europe.Uvjerljiv vokal i nabrijana svirka povlači za sobom sve ljubitelje prave hard rock svirke, koji ih slijede u stopu. Na njihovim koncertima uvijek ćete vidjeti rasplesanu publiku i tko god okusi taj ritam, zasigurno će ih opet otići pogledati. Posebna energija ponuđena autentičnim zvukom legendarnog banda ACDC nudi na svom repertoraru sve faze hard rock legendi.

A da se radi o pravo autentičnoj žestokoj rock svirci uvjerite se sami u petak 19.10.2018 u Metropolis Clubu!

Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete na blagajni kluba na dan koncerta i u sustavu www.entiro.hr.