Podijeli objavu

Zemlja Gruva!, jedna od najupečatljivijih regionalnih grupa, rasprodanim koncertom u beogradskom SKC-u obilježila je 10 godina postojanja.

Da u “zemlji gruva” caruju samo dobre vibracije, ples i prijateljstvo svjedočili su mnogobrojni poklonici i prijatelji ovog sjajnog benda s kojim je i zagrebačka publika itekako upoznata.

Foto: Filip Andrejević

Dvosatnim nastupom i s deset članova na pozornici ovim velikim obljetničkim nastupom koji se održao u subotu, 8. prosinca, Zemlja gruva! koncertno je zaključila jedno veliko poglavlje, no “gruvanje” se nastavlja i dalje. Jedan od prvih stvari, na radost mnogobrojnih fanova, je objava izdanja “Greatest Hits Collection” Croatia Recordsa, odnosno Jugoton-Croatia Recordsa, na kojem će se naći 16 velikih hitova od kojih nedavno objavljeni remix pjesme “Mama” te nova verzija pjesme “Meni treba”. Kada će Zagreb uz Zemlju gruva! plesati do znoja saznat ćemo uskoro pošto se spremaju na turneju diljem regije!

Foto: Ivana Todorović
Zoe Kida, Konstrakta i Milovan kao kičma grupe uz naravno neizostavne ostale članove izveli su presjek svojih najvećih hitova: “Da bi nam”, “Vucibatina”, “Šećeru”, “Nisam znala da sam ovo htela”, “Plodni dani” te svima priuštili koncert za pamćenje.

Foto: Vladimir Nikodijević