Podijeli objavu

Jedan od cjenjenijih glazbenika u regiji Željko Joksimović objavio je novi singl “Možda je to ljubav”, koji će premijerno izvesti na koncertima u zagrebačkoj Areni 15. i 16. veljače. Balada je snimljena već u prvom zapisu, a dovršena za samo 24 sata uz pomoć benda i gudača.

– Ponosan sam na to što smo napravili pjesmu odjednom, što se kaže “na tri, četiri sad”. Kao što se nekada radilo na traku. Analogno. Samo smo dosnimili gudače. I evo je, Spremna je za Dan zaljubljenih – kaže Joksimović.

Pjesme u kojima se glazba i vokal snime odjednom jako su rijetke. Još od 70-ih godina prošlog stoljeća, a pogotovo od 90-ih kada su računala “ušla” u glazbene studije, pjesme se prave tako što se snima instrument po instrument, ili se u nekim slučajevima čak i programira glazba uz korištenje odgovarajućih softvera. Nakon toga se radi glazbena matrica i snima vokal. Detalji se usavršavaju danima, pa i tjednima, dok se ne postigne željeni rezultat.

Za prekrasnu baladu stihove je napisao Fahrudin Pecikoza, a Joksimović je napravio glazbu.

– Melodiju sam brzo smislio i mogu slobodno reći da je ovo jedna od mojih najljepših balada. Jedva čekam izvesti je na koncertima u Zagrebu. Siguran sam da će se publici svidjeti. To je prava ljubavna pjesma, u skladu s nazivom koncerata “Arena Ljubavi” – ističe Joksimović.

Organizatori upozoravaju na mogućnost velikih gužvi na ulazu u Arenu pa savjetuju posjetiteljima da dođu što ranije kako bi na vrijeme ušli i zauzeli svoja mjesta. Zagrebačka Arena otvara se u 18.30 sati, a koncert će početi u 20 sati.
Arena Zagreb dva puta će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za drugi koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim.