Podijeli objavu

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu veljači, poznat je i drugi finalist Hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine – Cesarica.

Publika, fanovi i zaljubljenici u domaću glazbu u protekla su dva tjedna imali priliku birati između pet pjesama koje su obilježile drugi kvartal 2017. godine. Zahvaljujući njihovim glasovima, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Ono nešto naše“ koju izvodi Željko Bebek, potpisana od cijenjenog autorskog dvojca, Branimir Mihaljević i Fayo.

I u veljači konkurencija je bila jaka, a publika je glasovala za pjesme: Parni Valjak “Ljubav”, Jelena Rozga “Ne pijem, ne pušim”, Massimo “Neka ti plove brodovi”, Željko Bebek “Ono nešto naše” i Magazin “Žena, a ne broj”.

Pjesma Željka Bebeka „Ono nešto naše“ osvojila je najveći broj glasova publike i nominirana je za Cesaricu te, zajedno s pjesmom Ivana Zaka „Da si tu“, ulazi u drugi krug glasovanja koji će se održati u prosincu.

Singl “Ono nešto naše” s istoimenog albuma Željka Bebeka jedan je od najvećih hitova našeg legendarnog pjevača. Pjesma je napisana u maniri svih velikih Bebekovih hitova koja svojom dojmljivom energijom i prodornim Željkovim glasom, toliko posebnim i unikatnim, ne ostavlja prostora za ravnodušnost. Publiku je oduševio i prateći spot koji odlično prikazuje atmosferu pjesme prikazavši opušteno druženje vjernih prijatelja uz karte i piće, a u spotu se prvi put pojavljuje i Bebekov sin Zvonimir, koji pokazuje veliki gitaristički talent.

Novih pet prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koje će biti prikazano na Drugome programu Hrvatske radiotelevizije u petak, 23. ožujka kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji.

U oba kruga publika može glasovati putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica i Viber javnog profila Cesarica te na službenoj stranici Cesarice.