Podijeli objavu

“Svi misle da stihovi pjesme ‘Ima neka tajna veza’ govore o ljubavi. No riječ je o nečem potpuno drugom. To je pjesma posvećena zatvorskom čuvaru”, otkrio je Željko Bebek u prvom izdanju emisije “Dalibor Petko Show” na CMC televiziji.

Naime, stihovi “Sidro koje lađu čuva, da ne bude buri plijen. Tone skupa sa tom lađom, jer je ono dio nje…”  govore zapravo o tome kako je zatvorski čuvar također osuđen na život iza rešetaka, izjavio je Bebek koji je tu pjesmu u emisiji otpjevao u duetu s Jasnom Zlokić. No nije to bio jedini neočekivani duet. Po prvi puta u karijeri zajedno na pozornicu izašao je s Nedom Ukraden. “Stalno se srećemo, ali danas ćemo prvi puta i zapjevati”, izjavio je Željko, odlučivši se da to bude klasik Dugmeta “Ne spavaj mala moja, muzika dok svira”.

O Bebeku su govorili i Darko Bakić iz grupe Buđenje, Halid Bešlić, Kaliopi, ali i supruga Ružica koja je izjavila da joj sada izgleda bolje nego ikad. Legendarni glazbenik odlučio je iznenaditi zaručnike iz Slavonskog Broda, Katarinu i Domagoja, koji su odlučili da im zajednička pjesma bude upravo Bebekova, “Ako voliš ovu ženu”. Osim što im je poklonio izvedbu uživo, obećao je da će im doći i na njihovo vjenčanje u kolovozu.