Podijeli objavu
Foto: Goran Berović

Nakon spektakularnog otvaranja turneje ‘Ono nešto naše’ u rasprodanoj Ciboni, Željko Bebek sa svojim sjajnim bendom dovršava i posljednje pripreme za sljedeću postaju turneje u osječkom Gradskom vrtu ovog petka, 16.3.!

‘Ono nešto naše’ ovog će se petka pjevati u Osijeku uz prošireni sastav s gudačima, brass sekcijom i pratećim vokalima predvođenim njegovim producentom Branimirom Mihaljevićem, a na pozornici će mu se pridružiti mlada i talentirana osječka pjevačica Adrijana Baković s kojom će Bebek zajedno otpjevati veliki hit ‘Jabuke i vino’!

„Od velike mi je važnosti da na koncertima u sklopu turneje otpjevam sve one pjesme koje sam u životu volio pjevati od početka svoje karijere, ali uključujući i moju solo karijeru. Album ‘Ono nešto naše’ izašao je prošle godine, a ekskluzivno sa Zagrebom, Osijekom i Splitom počinjemo promovirati i pjevati sve nove pjesme! Ova turneja je zaista nešto posebno čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju i zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije!”(Željko Bebek)

Foto: Goran Berović 

Osječki će koncert, baš poput i zagrebačkog, Bebek otvoriti velikim hitom ‘Ono nešto naše’, naslovnom pjesmom novog albuma i turneje s kojom je nominiran za prestižnu nagradu ‘Cesarica’ u kategoriji hita godine, a cijeli je album ‘Ono nešto naše’ nominiran za Porin u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe!

Jedan od vrhunaca večeri zasigurno će biti dio koncerta nazvan ‘Očevi i sinovi’ kada će se Bebeku i Mihaljeviću na pozornici pridružiti i njihovi sinovi s kojima će zajedno izvesti neke od najvećih balada koje su obilježile Bebekovu karijeru!

Nakon osječkog koncerta, Željko Bebek već 24.3. stiže na splitske Gripe, 21.4. u beogradski Sava centar, a objavljen je i novi datum koncerta u Ljubljani koji će se održati 21.9. na Križankama!