Podijeli objavu

Najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić u petak i subotu u Stark Areni održao je prva dva od čak pet koncerata u nizu koje će prirediti publici.

U rekordnom roku rasprodao je četiri nastupa koji su dio turneje „Ono malo sreće“, a ulaznica za posljednji koncert, 27. prosinca ostalo je još malo.

U prepunoj dvorani gdje je pjevača čekalo oko 18.000 obožavatelja, Čolić je utrčao praćen taktovima hita „Produži dalje“, vatrometom sa scene, vriskom i ovacijama. Tako je počela prva večer, nastavilo se kroz više od tri sata, uz savršen spoj publike i Čolinih neprolaznih pjesama„ Ti živiš u oblacima mala“, „Okano“, „Tebe čuvam za kraj“, „Merak mi je“, „Jedna zima sa Kristinom“, Svadbarskim sokakom“,Pjevam danju, pjevam noću“, „Prava stvar“…

Foto: Live Production

Dok su se nizali hitovi, svaki dio rasprodane Arene pjevao je i plesao sa energičnim pjevačem. I subotnji koncert protekao je u istoj užarenoj atmosferi, nabijenoj dobrim emocijama i sjajnim raspoloženjem.

Koncert kojim je Zdravko otvorio seriju beogradskih nastupa bio je prvi poslije pet godina u najvećoj beogradskoj dvorani. Svoje obožavatelje koji ga prate širom regije od Slovenije do Makedonije, svim novim i starim obožavaocima poručio je: – Dobro večer Beograde! Drago mi je što ste ovdje večeras, pozdravljam sve iz cijele regije. Naša ljubav traje godinama. Puno mi je srce! Dat ćemo sve od sebe da ova večer bude nezaboravna! – 

Oba spektakla su bila veličanstvena i nezaboravna sudeći po rekacijama publike kako u Areni tako i danima nakon. Osim legendarnog baršunastog Zdravkovog glasa i autentične energije, natupe su pratili odlično ozvučenje, scenski efekti i atraktivne koreografske točke. Čak pola milijuna vati iz 120 zvučnika, učinili su da se u svakom kutku dvorane zvuk čuje fenomenalno.  

Foto: Live Production
Foto: Live Production

Poseban dio koji je začinio nastupe i doveo atmosferu do usijanja, bila je Čolina šetnja stazom, popločenom led ekrenima koja je zalazila duboko među fanove.

Kao miljeniku žena i najvećoj regionalnoj legendi letjele su ruže i ljubavne poruke, a on im je uzvraćao poljupcima i divnim pjesmama. Osim uobičajeno velikog broja dotjeranih dama, među gromoglasnom publikom bilo je i neočekivano mnogo muškaraca. Posebna publika pjevala je sa ramena svojih roditelja, jednako znajući tekstove pjesama kao i njihove mame i tate.

Kada se dvoranom zatreslo „Glavo luda“, zrakom su poletjeli baloni, sve je eksplodiralo od energije, a i uz ostale brze ritmove baš niko nije mogao ostati na mjestu. Čuvene balade praćene su nježnim plesom i nabijenim emocijama.

Posebno emotivan trenutak izazvao je nastup specijalnog gosta subotnje večeri. Veliki hit „Zagrli me“, Arsena Dedića, Zdravkovog velikog prijatelja, odsvirao je Matija Dedić, sin pokojnog kantautora. Obje večeri publiku je zabavio i specijalni gost Dragoljub Đuričić sa svojim bubnjarima.  

Foto: Live Production

Čolić je obje večeri pjevao više od 40 pjesama zborski s publikom koja zna sve riječi svakog hita, a čak šest je zapjevao na bis.

Neprolazni Čola simbolično je završio dva veličanstvena nastupa pjesmom „Kuća puna naroda“ uz emotivne stihove: „Živote moj, podari mi glas, pjesmama da zagrlim vas“.

Treći i četvrti koncert koji će se održati 13. i 14. prosinca su rasprodani, a ulaznice za peti nastup 27. prosinca su u prodaji po istim cijenama na blagajni Stark Arene, svim prodajnim mjestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs .