Podijeli objavu
Kako bi nadoknadila mjesece žeđanja publike za koncertima, ovogodišnja dobitnica Porina za životno djelo održat će niz koncerata na kojima će servirati nove hitove s hvaljenog aktualnog albuma “Konstatacija jedne mačke” i starijih, svima dobro znanih, hitova
Zdenka Kovačiček zaželjela se koncerata i interakcije s publikom uživo. Kako bi utažila žeđ svojih obožavatelja za koncertima, žena za sva vremena pripremila je seriju koncerata na kojima će izvoditi pjesme s aktualnog albuma “Konstatacija jedne mačke”, kao i dobro znane klasike koji su obilježili njenu bogatu karijeru.
https://www.youtube.com/watch?v=L-eX5kqL5ec&utm_source=Radio&utm_campaign=0140a67649-EMAIL_CAMPAIGN_2019_08_16_07_58_COPY_02&utm_medium=email&utm_term=0_19224e3828-0140a67649-117354497

Seriju koncerata Zdenka je već pokrenula 29. svibnja koncertom u Lisinskom, nakon čega je realizirala koncertne posjete u Rijeci i pitoresknom Grožnjanu. Prva nadolazeća stanica Zdenki bit će Solin, gdje će u srijedu 11. kolovoza nastupiti u sklopu 26. Solinskog ljeta. Sljedeća postaja je Šibenik, gdje će Zdenka nastupiti na Tvrđavi Barone.

Nakon obale, na red dolazi Ljubuški u susjednoj BiH, gdje će nam najdraža glazbena diva uveličati manifestaciju Ljubuški Jazz Fest u petak 13. kolovoza, petak koji ni najlakovjernijim posjetiteljima festivala zasigurno neće biti nesretan. Još jednu inozemnu postaju Zdenka će imati 19. kolovoza, kada će nastupiti u slovenskom Kranju na festivalu Jazz Kamp Kranj. Cijelu priču Zdenka će zaokružiti u svom Zagrebu, gdje će 30. kolovoza nastupiti u sklopu ljetnih večeri Sunčana strana Prisavlja kod HRT-a.

NADOLAZEĆI KONCERTI ZDENKE KOVAČIČEK
11.8. Solin, Solin Jazz Fair, 21:00 Gradina
12.8. Šibenik, 21:00 Tvrđava Barone
13.8. Ljubuški, Ljubuški Jazz Fest
19.8. Kranj, Jazz Kamp Kranj
30.8. Zagreb, Sunčana strana Prisavlja

Koncerti Zdenke Kovačiček oduvijek su imali na težini zbog njenih pjesama koje s godinama ne blijede, kao i zbog nevjerojatne moći improvizacije te neodoljivog načina interakcije s publikom. Upravo je zbog navedenih razloga svaki koncert Zdenke Kovačiček unikatno iskustvo koje ne može tako lako ispariti iz glave.

Zdenka je jedva čekala razdoblje u kojem će moći uživo s publikom podijeliti šarm svog aktualnog albuma “Konstatacija jedne mačke”. Ako još niste uživo čuli pjesme “Jaka” feat. Davor Gobac, “Nova ja” te druge dragulje s albuma, ovi koncerti izvrsna su prilika da sa Zdenkom proslavite ljetnu koncertnu sezonu i vječni sjaj njenih pjesama.