Podijeli objavu

Pandemija koronavirusa (COVID – 19) uzrokovala je, između ostalog, prekid mnogih gospodarskih djelovanja, zabranjena su javna okupljanja, te su poništeni i brojni javni pozivi za potporu manifestacijama 2020. godine, a predviđanja su kako će izvanredne mjere uzrokovane globalnom pandemijom trajati najkraće do početka lipnja. Zbog svega ovoga, a najviše zbog gubitka velikog dijela financijskih sredstava o kojima naša organizacija ovisi, primorani smo, nažalost, otkazati ovogodišnji Šakan Festival. 

Oni koji su već kupili festivalske ulaznice povrat novca mogu ostvariti na onom prodajnom mjestu na kojem su i kupljene, u trenutku kad opet bude otvoreno, a za sve dodatne informacije kupci mogu poslati upit na službeni mail tog prodajnog mjesta.

Nadamo se da će se situacija što prije okrenuti na bolje i da ćemo se što prije oporaviti od svih posljedica uzrokovanih ovom pandemijom. Stoga slušajte upute Stožera civilne zaštite, čuvajte jedni druge tako da se dogodine možemo ponovo okupiti u Brelima i uživati u odličnoj glazbi.