Podijeli objavu

Mlada i talentirana Marija Žeželj predstavila je atmosferu sa snimanja videospota za svoj aktualni singl „Louder Than A Drum“. Behind-the-scenes video moguće je pogledati na njenom službenom YouTube VEVO kanalu, koji trenutno prati više od 130.000 fanova.

U videu koji fanove vodi iza kulisa snimanja videospota, Marija govori o inicijalnoj ideji koja je pokrenula ovaj projekt te o značenju koje ova pjesma i prateći videospot imaju za nju. „Kroz ovu pjesmu sam pokazala što meni znači sve ovo i na koji način pristupam publici“ iskrena je Marija i nastavlja „Sudjelovala sam u pisanju ove pjesme, tako da mi je vrlo bliska, i uživala sam u čitavom procesu stvaranja“. Osim Marije, u behind-the-scenes videu svoje dojmove otkrivaju i redatelj Kosta Đuraković, stilist Vladimir Gašić, producentica Vanja Lozanović te make-up artistica Ena Jović.

Pjesmu i prateći video „Louder Than A Drum“ Marije je predstavila krajem prošle godine, kao svoj drugi po redu samostalni singl. Produkciju singla potpisuje austrijski dvojac Popmaché, s kojima je Marija surađivala i na svom debitantskom singlu „Dance Like Nobody’s Watching“. Oba prateća videospota na Marijinom YouTube Vevo kanalu trenutno broje više od 15 milijuna pregleda.

„Louder Than A Drum“ digitalno je dostupan diljem svijeta, a hrvatski fanovi pjesmu mogu poslušati na Deezeru i Google Playu.