Podijeli objavu

Sjećate li se ludih dance hitova 90 tih godina kada su plesnim podijima vladali – I Bee, E.T, Minea, Ella, Emilija, Senna M, Mandi, Kasandra, Nina Badrić, Colonia, pa čak i Toni Cetinski, Dino Dvornik, Oliver, Sandi i mnogi poznati pjevači, koji su zakoračili u ove zabavne i plesne ritmove. Je li vas je tresla šumica, pregazio vlakić, jeste li pjevali tek je 12 sati dok ste tek izlazili iz kuće van u noćni život? Dance beat bio je trend u Lijepoj našoj, hitovi su se nizali jedan za drugim, a klubovi su bili rasprodani sa ludim ritmovima i otkačenim tekstovima.

A da se zabava produžila i u ovo vrijeme svjedoče mnogi Dance 90-tih partiji širom zemlje, jer vesela vibra privukla je i mlađe generacije i mnoge poklonike drugih žanrova, jer svi se ponekad žele totalno otkačiti. Pravi plesni maraton koji će vam pomoći i da skinete koje kilicu nakon božićnih i novogodišnjih praznika 2. veljače pripremio je Metropolis club dovodeći dvije dance kraljice I Bee i Mineu.

IBee – Ivana Banfić, pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom Šumica i možemo slobodno reći da je istinska dance kraljica i spada u vodeća dance i pop glazbena imena Hrvatske, a i šire regije. Njeni hitovi „Šumica“, „Cigareta“, „Da mu nisam dala“ „Godinama“, dobro su zatresli regionalnu scenu, a pjesmom „Imam te“ osvaja festivale i biva nominirana za hit godine na Porinu 1999. Energična I Bee svojim live nastupom dobro će razgibati sve ljubitelje dance ritmova, a i one koji to nisu, ali će se lako prepustiti zaraznim zvukovima nekad najtraženije plesne muzike na ovim prostorima.

Minea također omiljena pjevačica iz tog razdoblja, više puta nagrađivana na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu. Njene najpoznatije pjesme su: “Good boy”, “Vrapci i komarci”, ” E, pa neka”, “Rano” i mnoge druge.

Uz nastupe dance kraljica, naši DJ-i podsjetit će vas svih domaćih i stranih dance hitova i zakoračiti u razdoblje 90tih kako muzikom tako i dodatnim efektima. Poseban gost ove vesele večeri bit će Davor Dertar -Drele koji će otpjevati par svojih plesnih hitova svog banda Dreletronic iz devedesetih. Uz litru i vodu i Čavel v glavi, Zagorje Delite, Čušpajz i ostale uspješnice zabave zasigurno neće nedostajati.

Ako još niste, pridružite se eventu prekopajte ormare i pronađite nešto veselo za sebe kako bi se uklopili u feštu posvećenu ponajprije desetljeću u kojem je sve postalo drugačije nego prije. Šljokice, drečave boje su dobro došle da razbiju zimsko sivilo i svakako dobro odmorite nogice, jer vas čeka pravi plesni maraton!

Ulaznice za ovaj koncert:
Eventim – www.eventim.hr (Tisak, Tisak Media), u klubu Metropolis (šank, svakim danom 09:00 – 02:00) i www.entiro.hr po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna i na dan koncerta 60 kuna.