Podijeli objavu

Gibonni je briljantan autor, izniman pjesnik, ali prije svega ‘čovik’ i muzičar koji ostavlja u glazbi jedinstven pečat i potpis. Kombinacija popa i rocka sa zrnom osebujnog mediteranskog kolorita čini ga jednom od ikona hrvatske glazbe.

Najveći hitovi iz gotovo tridesetogodišnje karijere najbolja su najava velikog koncerta koji će se održati u subotu, 23. lipnja na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovil.

Pjevač najpoznatiji po svojoj samostalnoj kantautorskoj karijeri sprema za svoje najvjernije fanove večer punu glazbene čarolije, uz, sad već legendarne pjesme, kao što su „Sve je moje njeno“, „Ovo mi je škola“, „Anđeo u tebi“, „Sa mnom ili bez mene“, „Zlatne godine“ , „Judi, zviri i beštimje”, „Onako, od oka“, „Nisi više moje bol“ i razne druge.

Uz Gibonnijevu proširena postavu vrsnih glazbenika, koju je okupio za ovaj koncert, od kojih svakako treba istaknuti pjevačicu Mayu Azucena, virtuoza na gitari, Nikšu Bratoša i Hrvoja Rupčića na perkusijama, publiku pod šibenskim nebom očekuje višesatni spektakl u jedinstvenom koncertnom prostoru.