Zaklada Viktorija organizira humanitarni koncert na kojem će nastupiti Gibonni

by lis 22, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Zaklada Viktorija – zaklada za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti – 10. studenoga u 20 sati u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku organizira veliki humanitarni koncert, na kojem će nastupiti Gibonni.

Nemojte propustiti taj glazbeni spektakl humanitarnog karaktera jer sav prihod prikupljen prodajom ulaznica ide Zakladi Viktorija kako bi se osigurala sredstva za logopeda za pomoć teško oboljeloj djeci s područja Sisačko-moslavačke županije.

Pjevajte s Gibonnijem i budite dio plemenite priče

Zaklada Viktorija osnovana je na humanitarnu inicijativu hrvatskih branitelja s područja Sisačko-moslavačke županije. Svrha Zaklade jest trajno pružanje novčane potpore djeci oboljeloj od zloćudnih i drugih teških bolesti i pomaganje tijekom liječenja. Jedna od aktivnosti Zaklade jest i osiguravanje smještaja za nužan boravak djece i članova njihovih obitelji u Zagrebu za vrijeme neophodnih pregleda i liječenja.

Jedinstveni hrvatski kantautor i humanitarac Gibonni uvijek je bio pravi recept za odličnu atmosferu. Nema sumnje da će i ovaj put osvojiti srca svojim stihovima!

Ulaznice, osim na Ticketshopu, možete pronaći i na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima ili na dan koncerta na ulazu u dvoranu.

Cijena ulaznice: 60 kn (pretprodaja) / 80 kn (na dan koncerta) – TICKETSHOP

Podržite ovo humanitarno događanje, pjevajte s Gibonnijem i budite dio plemenite priče!