Podijeli objavu

Okupljeni još tamo davne 1993., široj javnosti postaju poznati prije 15 godina kad su izborili finale Dore, a ove godine u kazalištu &TD s dva rasprodana koncerta slavili su 25 godina aktivnog rada. Vlasnici su 2 Porina, 7 Zlatnih Koogli, jednog Crnog Mačaka i jednog Davorina. To je u najkraćim crtama biografija zagrebačkog punk-rock benda Kawasaki 3P koji večeras prvi put nastupa u Tisnom.

Vjerojatno ne bi još neko vrijeme nastupili da nije ovogodišnjeg novog rock festivala Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora koji je u pet mjesta na i oko otoka Murtera ovo ljeto donio 10 odličnih rock koncerata. Večerašnji je deveti po redu i drugi u Tisnom, jer je prije 5 tjedana na istom mjestu nastupao splitski TBF. Dečki iz Kawasaki 3P-a su odlično raspoloženi uoči prve svirke u Tisnom i najavljuju izvrsnu zabavu.

– Jako se veselimo što prvi puta sviramo u Tisnom ali i na cijelom Murteru. Spremili smo veselu i žestoku kombinaciju tuluma u Kawasaki 3P stilu. Ljudi ako vam je do veselja, plesa i skakanja obavezno dođite na K3P koncert – pozvao je sve goste Davor Viduka, gitarist benda.

Koncert Kawasakija pretposljednja je svirka u okviru festivala Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora. Do sada su na festivalu nastupali Vatra, Psihomodo Pop, Adastra, TBF, Mnogi Drugi, Crvena Jabuka, Jonathan i Neno Belan. Iduću srijedu festival završava nastupom benda Kojoti u Jezerima.