Podijeli objavu

Ljubav zagrebačke publike i Harija Rončevića neupitna je. Riječ je o jednom od najosebujnijih glazbenika, čiji tekstovi nepogrešivo pogađaju srce i dušu. Kada se svemu tome nadoda dalmatinski humor, dobija se kombinacija, koju je jednostvano nemoguće ne voljeti.

Za Harijeve zagrebačke koncerte, uvijek se traži mjesto više, a njegovi nastupi u zagrebačkom hramu glazbe, Lisinskom imaju gotovo kultni status među obožavateljima.

Sve to, i više, očekuje vas narednog petka 23.11. od 21 sat, u zagrebačkom klubu The Best, gdje vam Hari Rončević, zakazuje novo druženje i veliki koncert.

Zapjevao sam ili s gitarom, uz podršku klape, gudačkog orkestra ili svog banda, uvijek zvuči neodoljivo, emocionalno i posebno. Dvadeset i pet godina karijere, garancija su vrhunskog doživljaja, koji se pamti.

Takva glazbena priča savršeno se uklapa u #TheBestClassic program petkom, gdje koncerti u Bestu, počinju u ranijem terminu, od 21 sat, što je odlično vrijeme za sve željne kvalitetnog, ali i nešto ležernijeg provoda.

Ne propustite stoga novi zagrebački koncert Harija Rončevića, petak 23.11., klub The Best.

Ulaznice, po cijeni od 40 kuna potražite putem sustava eventim.hr, ili na dan koncerta na ulazu u klub kada ćete morati izdvojiti 60 kuna.

Koncert u Bestu, odličan je ulazak Harija Rončevića u, po mnogima, najljepši mjesec u godini, a svojim pjesmama darivati će vas u sljedećim gradovima:

06.12. Split, Riva, Advent
22.12. Pazin