Zagrebački bend Mnogi Drugi objavili debitantski album “Prvi”

by ruj 22, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Mnogi Drugi, sjajni zagrebački akustični alternativni rock bend, tri godine od početka snimanja i nekoliko predstavljenih singlova objavili su debitantski album jednostavnog, ali efektnog naziva “Prvi”.

“Prvi” donosi šest dosadašnjih singlova: “Upeklo je”, “Slonovi”, “Voda”, “Čudan svijet”, “Maske” i “Duboka” te još šest neobjavljenih pjesama kojima se zatvara krug ovog, pomalo drugačijeg albuma kojim će vas Mnogi Drugi uvesti u njihov pomaknuti svijet isprepleten simboličnim i dvosmislenim tekstovima, zaraznim melodijama i filigranskim gitarskim dionicama.

Autorski izuzetno jake pjesme vodit će vas “gore-dolje, lijevo-desno”, igrati se simbolikom i kritikom društva. Svaka pjesma na “Prvom” priča određenu priču, no sve funkcionira kao zaokružena cjelina. I upravo će zato ovaj album biti nezaobilazan za svakog ljubitelja odlične glazbe. Hrvatska “alternativna” scena još jednom dokazuje koliko je jaka, a Croatia Records kao najeminentnija diskografska kuća uvijek će spremno podržati bendove koji, kao što je slučaj s Mnogim Drugima, nude nešto novo i zanimljivo i upravo je to najbolji ulog u budućnost hrvatske glazbe.

Koncertna promocija u Tvornici kulture

Osim glazbe, pokazatelj koliko Mnogi Drugi ulažu u sebe je i sjajno likovno oblikovanje za koje je zaslužan Ante Jelinčić, ujedno i član benda. “Jako smo sretni što album konačno izlazi. Leo Anđelković je majstorski dovršio snimanje i producentski ga je doveo do vrhunca. Zadnjih pola godine željno iščekujemo promociju, usvirani smo i Tvornicu ćemo 19. listopada dovesti do usijanja”, poručili su članovi benda te najavili koncertnu promociju albuma u zagrebačkoj Tvornici kulture!

Album “Prvi” nabavite po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.