Zadarska pjevačica Sanella ima novi singl

by kol 28, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Na našem portalu predstavljamo vam pjevačicu Sanellu iz Zadra koja ima novi singl naziva “Čvor”.

Riječ je o modernoj pop art baladi čiji je autor teksta i glazbe Kristijan Rahimovski, a autor aranžmana Filp Gjud.
Inače, pod okriljem Hit Recordsa glazbeni spot “Čvor” premijerno je bio prikazan i na CMC televiziji.

Spot je sniman na tri različite lokacije, Ljubač, Ražanac i Sabunike. Režiju za spot potpisuje Jerko Marić/grupa Adastra.

U spotu su glumili Sanellin zet Damir Beljo (europski prvak u boksu poznat kao ponos nacije BIH), njegova supruga, Sanellina sestra i bivši model Andrijana Beljo (Bačić) i Domagoj Bašić (vilionist zadarske grupe Calypso).

Za Styling se pobrinula Modna kuća Cataleya – Martina Ješe i Antonella Bačić, Make up Ivana Šimunić/HRT, a Hair style Frizerski salon Hair for life.


Autor fotografija sa snimanja spota je Aleksandar Bonačić.

U emisiji “Dobro jutro Hrvatska” njen singl “Čvor” izabran je za Hit dana.

Sanella se glazbom počela baviti od svoje 11 godine, od dječjeg festivala ’95 pa sve do Zadar festa ’99 i 2000- te, nastupala je na Melodijma hrvatskog Jadrana i na ostalim festivalima.
Iako je imala dugu glazbenu pauzu Sanella je i dalje bila aktivna djelujući u Društvu hrvatskih književnika Zadar. 2015 i 2016 nastupala je i na Festivalu duhovne moderne glazbe “Svjetlost dolazi” Zadar i ove godine u duetu sa Ivanom Županovićem uz pratnju Calypso benda osvojila nagradu stručnog ocjenjivačkog žirija za skladbu “Isuse”.

Također u pripremi je snimanja novog singla koji bi svoje svjetlo dana trebao ugledati u rujnu ove godine i to sa istom ekipom Kristijanom Rahimovskim.
Ono što glazbenicu Sanellu najviše krasi to su njezini autorski stihovi i glazba te ujedno radi i na svojim autorskim skladbama i pripremi svoje zbirke pjesama pod nazivom “Prst sudbine”.