Podijeli objavu

Zabranjeno Pušenje su već više od 35 godina najaktivniji band na ovim prostorima. Još i danas su rado slušani i viđeni širom svijeta, pa tako njihove turneje obuhvaćaju Ameriku, Australiju, Europu i sve zemlje bivše države. Koncerti u Zagrebu su ipak posebna poslastica, pošto je Zabranjeno Pušenje odabralo baš glavni grad Hrvatske za svoje novo prebivalište nakon Sarajeva u kojem je cijela priča započela davne 1980.

Koncert koji se sprema u klubu Boogaloo 20.10.2017. biti poseban još po nečemu – obilježavamo 20 godišnjicu izlaska albuma “Fildžan viška” koji je te davne 1997-me (kada je Sejo preuzeo ulogu glavnog pjevača u bandu) donio hitove poput “Možeš imat moje tijelo”, “Mile Hašišar” ili “Halid umjesto halida”. Na slavljeničkom koncertu čuti ćemo naravno i sve ostale hitove iz majstorske radionice Seje Sexona poput “Balada o pišonji i žugi”, „Zenica Blues“, “FIkreta”, „Djevojčice kojima miriše koža“, „Guzonjin sin“, „Jugo 45“, „Poso, kuća, birtija“, „Karabaja“ i mnoge druge.

Koncerti Zabranjenog Pušenja su višesatne zabave prepune dobre svirke, pa nabavite svoju ulaznicu na vrijeme!

Cijena ulaznice je 70 kn u pretprodaji: www.eventim.hr i www.entrio.hr, Rockmark, Dirty Old Shop, a na blagajni kluba 90 kn.