Za one koji žele znati više! Stefany ima odličan novi singl „Znam te!“

by kol 27, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Stefany Žužić, mlada pjevačica iz Krka koja nas je prije više od godinu dana osvojila svojim predivnim vokalnim sposobnostima u showu – The Voice, predstavlja svoj novi singl „Znam te“ koji će zasigurno osvojiti i oduševiti mnoge.

Nakon završetka glazbenog showa The Voice mlada je glazbenica u suradnji s autoricama pjesme „Znam te“ Ines Prajo koja potpisuje glazbu, Arijanom Kunštek zaslužnom za tekst i producentom Tihomirom Preradovićem krenula u akciju oko odabira savršenog prvog singla.

„Proces je trajao gotovo godinu dana, sve su pjesme bile dobre, zaista, ali nikako nismo mogli pronaći onu “pravu“. I eto, vrijeme je reklo svoje i kao uvijek pokazalo se da za one prave stvari vrijedi čekati. Tijekom snimanja pjesme naučila sam puno od cijelog mojeg tima. Uz rad i disciplinu bilo nam je jako zabavno i nezaboravno, ali i iscrpljujuće. Također se veselim i daljnjoj suradnji s njima jer smo postali prava mala obitelj te sam ih zavoljela u vrlo kratkom vremenu“, kazala je Stefany.

Pjesma govori o tome kako se sreća ne može kupiti novcem, kao ni ljubav jer sve što je materijalno prolazi i nikoga ne možeš natjerati da te voli, pogotovo ne novcem i skupim poklonima.

Spot za pjesmu „Znam te“ sniman je na raznim lokacijama pod redateljskom palicom Kristine Barišić.

„Snimanje spota je bilo fenomenalno! Uz redateljicu Kristinu i cijelu ekipu koja je radila na spotu nemoguće da je moglo biti loše. Meni je osobno najzabavnije, ali ujedno i najteže bilo snimanje u moru. Bilo nam je stvarno predivno“, dodala je Stefany.

S istoimenim singlom predstavila se i na ovogodišnjoj XX. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku. Stefany pjeva od ranog djetinjstva, a svoje prvo zanimanje za glazbu pokazala je već s pet godina kad je postala članica dječjeg, a potom i crkvenog zbor, a dodatno se obrazovala na privatnim satima pjevanja. Završila je osnovnu i srednju glazbenu školu, a nakon završene opće gimnazije svoje školovanje nastavlja na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, smjer Međunarodno poslovanje.

Prije nešto više od godinu dana okušala se i u glazbenoj emisiji The Voice u kojoj je došla do polufinala i bila dio čak tri tima (Jacquesov, Indirin i Dečakov) gdje je, kako ističe, od svakoga puno naučila i kako joj je to iskustvo bilo predivno i nezaboravno.

Na pitanje kakvi su joj planovi kazala je: „Planiram snimati singl po singl, a godišnje mislim izbaciti 3-4 pjesme jer mi se nikud ne žuri.“

Stefany možete pratiti na društvenim mrežama:

FACEBOOK i INSTAGRAM