Za koncert Plavog orkestra u Zagrebu raprodane early bird ulaznice

by stu 10, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Da je povratak Plavog orkestra u Zagreb ono što su brojni obožavatelji s nestrpljenjem čekali dugih sedam godina, potvrđuje i činjenica da je u manje od mjesec dana rasprodan kontingent early bird ulaznica.

Od danas ulaznice za koncert možete kupiti po
pretprodajnim cijenama do 31.12.:

Fan Pit /115 kn
Parter / 95 kn
Tribina / 115 kn
VIP / 190 kn

 

Zadnji put su “Plavci” na velikom samostalnom koncertu u Zagrebu nastupili prije sedam godina (ožujak 2010.) i publici u Areni osigurali pravi spektakl. Plavi orkestar nije samo bend koji nam već više od tri desetljeća donosi dobru glazbu, nego je pravi fenomen, duboko usidren u glazbenu pop kulturu ovih prostora.

Kroz plodove proteklog rada Plavci i dalje uživaju neupitnu popularnost, a nizom hitova, poput “Od rođendana do rođendana”, “Suada”, “Bolje biti pijan nego star”, “Ako su to samo bile laži”, “Sava tiho teče”, “Goodbye Teens”, “Kaja”, “Odlazim” i mnogih drugih, osigurali su da se fenomen kultne skupine, koja je već doživjela nekoliko glazbenih vrhunaca, nastavi i danas.

Kritičari smatraju da je bend jedan od najvećih kulturnih fenomena osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, i danas blizak starijim i mlađim generacijama.

Plavci su do sada izdali 8 albuma koji su prodani u ukupnoj nakladi od preko 5 milijuna primjeraka, a svijet su obišli već nekoliko puta uz više od 4500 održanih koncerata.

 

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme:

Eventim
Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zg)
Dallas Records (Paromlinska 49/1, Zg)
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2)

Više o događaju pratite ovdje.