Podijeli objavu

Dugo se iščekivao, a sad je napokon tu – engleska grupa Years & Years objavila je svoj drugi studijski album „Palo Santo“ i opet krenula u pohod na glazbene ljestvice. Hrvatskoj publici album je dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Singl „If You’re Over Me“ s albuma već je počeo osvajati srca slušatelja, a grupa je nedavno objavila i kako planira na veliku turneju povodom promocije novog albuma. Album „Palo Santo“ ime uzima od drveta kojeg su koristili šamani za iscjeljivanje negativnih energija i istjerivanje zlih duhova, ali u njihovoj verziji to značenje se proširuje i dodatno objašnjava u kratkom filmu u režiji Freda Rowsona.

Album „Palo Santo“ pokazuje koliko je grupa spremno prihvatila ulogu pop zvijezda, a donosi i brojne suradnje s izvođačima kao što su Kid Harpoon, Steve Mac, Sarah Hudson, Greg Kurstin i mnogi drugi. Njihov prošli album „Communion“ sadrži i veoma popularni singl „King“ koji je bio među prvih deset najslušanijih pjesama u mnogim zemljama uključujući i Australiju, Austriju, Dansku Njemačku i Švicarsku. Velika turneja počinje uskoro,a novi album predstaviti će se uživo širom Europe, Azije i SAD-a.