Yammat FM svoj programski studio seli u Šibenik

by kol 2, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Nakon emitiranja iz europskih metropola, Yammat FM svoj programski studio seli u Šibenik, a prvo Ljetno Yammatovo fueld by Cockta! dolazi na Tvrđavu sv. Mihovila

Popularni zagrebački radio Yammat FM do sada je emitirao program iz europskih metropola: Kopenhagena, Berlina i Stockholma s ciljem povezivanja Hrvatske s Europom. Od ovog ljeta radijska ekipa ovog uglednog zagrebačkog medija emitirat će i sa Jadrana kako bi dočarali svojim slušateljima kako izgleda život u drugim gradovima Hrvatske. Prvi hrvatski grad koji će ugostiti ekipu Yammat FM-a je upravo Šibenik.

Yammatov tim: Ivona Kovačević, Martina Vazdar, Danijel Bilić i Milan Peh emitirati će program iz studija koji se za njih priprema u staroj gradskoj jezgri na lokaciji City Pointa šibenskih tvrđava.

Privremeno napuštamo zagrebačku adresu i selimo u Šibenik. Nismo slučajno odabrali upravo ovaj grad kao početno mjesto Yammatove ljetne priče. Šibenik nam je kao destinacija posebno zanimljiva radi pametne gradske politike, sve jače kulturno – umjetničke scene, te porasta turista, pa će tih dana naši slušatelji imati prilike čuti puno zanimljivih sugovornika u našem eteru. Yammatovi novinari i DJ-evi sasvim sigurno prenijet će vam dio šibenske atmosfere i upoznati vas s jednim od naših najšarmantnijih morskih gradova iz potpuno novog kuta.”, izjavila je Ivona Kovačević programska direktorica Yammat FM-a.

Program možete pratiti od ponedjeljka 7. kolovoza do utorka 15. kolovoza na zagrebačkoj frekvenciji radija 102,5 FM ili na web streamu.

Suradnja Tvrđave kulture Šibenik i zagrebačkog radija Yammat FM započela je još u lipnju kada smo na području Zagreba dobili iznimnog medijskog partnera. Uz podršku grada Šibenika uspjeli smo ugostiti ovu inovativnu medijsku priču te biti prvi grad u Hrvatskoj koji će se predstaviti slušateljima Yammat FM-a. Povod ovome svemu je svakako i Ljetno Yammatovo, vrlo cijenjen glazbeni program za koji se u Zagrebu uvijek traži karta više koji će svoju prvu ljetnu premijeru imati na Tvrđavi sv. Mihovila.“, izjavila je Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik.

Prvo Ljetno Yammatovo fueld by Cockta!, događanje u organizaciji istoimenog radija koje na Tvrđavu sv. Mihovila 14. kolovoza od 21 sat donosi Jinx, Opolopo, Nipplepeople & Yammat DJ’s, tulum je na kojem morate biti.

Jinx, najpoznatiji hrvatski pop sastav predstavit će svoj novi album Pogrebi&pomiriši, a Tvrđavom će odzvanjati i legendarne pjesme poput “Smijem se“, “Bye bye baby bye” i “Tamo gdje je sve po mom”.

Zamaskirani elektropop dvojac Nipplepeople izvest će Sutra i Frku koje vladaju top ljestvicama najslušanijih pjesama, a njihovi koncerti pune dvorane i festivale diljem regije, ali i šire.

Svjetski poznati švedski producent i remixer Opolopo vrtit će samo za Ljetno Yammatovo live fuziju funka, disca i elektra. Prepoznat ćete zvukove Princea, Herbieja Hancocka, The Jacksonsa i svih velikana disco-funk ere u potpuno novim Opolopovim aranžmanima i remixevima.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti u City Pointu šibenskih tvrđava, na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, te u sustavu Entrio. Cijena ulaznice iznosi 100 kn.