Yammat FM radio najsretnije fanove vodi u backstage s poznatim Šveđanima!

by stu 22, 2017Izdvojeno, Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Ulaznice za glazbeno-društveni događaj sezone Yammatovo 3 fueled by Cockta su već gotovo razgrabljenje! Ipak, Yammat FM radio organizira priliku života za 10 najvećih fanova švedske grupe The Cardigans koja po prvi puta gostuje u Hrvatskoj, na subotnjem Yammatovu u Laubi.

Na službenim Facebook stranicama Yammata objavljen je nagradni natječaj u kojem od Vas traže dokaz da ste uistinu najveći poznavatelji i ljubitelji opusa benda čije se ime u proteklih mjesec dana nije moglo izbjeći u Zagrebu ali i šire!

Ondje morate zalijepiti fotografiju karte s koncerta Cardigansa, majicu koju ste kupili dok ste bili u srednjoj školi, ploču koju ste lovili po vintage shopovima u Malmöu ili pak poster koji ste posebno dali uokviriti. Naravno, u obzir ćemo uzeti i priče – ljubavne, komične, tragikomične i sve druge – priliku imaju svi koji su maštoviti i uistinu žele osvojiti ovu posebnu nagradu!

Druženje sa bendom

Nagradni natječaj traje do petka, 24. studenog u 10 sati, a 10 pobjednika odabrat će specijalni Yammatovo fueled by Cockta žiri. Sretnice i sretnici koji se iskažu osvajaju po jednu ulaznicu za Yammatovo 3 i privatni meet and greet prije samog koncerta koji će se održati u backstageu The Cardigansa – piše jutarnji.hr

Za to vrijeme i dalje traju nagradne igre u programu Yammat FM radija, u kojima možete sudjelovati slušanjem Yammata na 102.5 MHz (ili putem digitalnog audio streama na yammat.fm) te pozivanjem na broj 01 800 1100 i odgovaranjem na nagradna pitanja – vidimo se u subotu na Yammatovu!