Podijeli objavu

House DJ i producent Yakka, od sad svoj sadržaj publici plasira i u video obliku. #SAMOYAKKO TV novi je projekt temeljen na video podcast formatu, a usmjeren je na domaću, regionalnu i svjetsku elektronsku glazbenu scenu.

DJ-ing, produkcija, tips & tricks, savjeti oko promocije, gostovanja DJ-a, diskusije o klubovima, najave partya, samo su neke od tema o kojima će Yakka govoriti iz svoje perspektive i vlastitog iskustva.

U uvodnoj epizodi kratko komentira o čemu će biti riječ te poziva publiku i kolege sa scene da slobodno poprate i uključe se u diskusije.

Prisjetimo se, Yakka je proglašen hrvatskim DJ-em godine na dodjeli Ambasador 2018, a za aktualnu dodjelu priznanja za 2019. je nominiran u nekoliko kategorija – house DJ godine, remix godine (Detour – Bez Tebe Yakka Breakbeat Remix), vizualno rješenje godine (MYUZ je u Klubu), najbolja nova klubska večer (MYUZ).

Sa preko 100 nastupa u 2019. definitivno je jedan od naših najtraženijih house DJ-a, a kroz svoj podcast sigurno će otkriti mnogo zanimljivosti iz svog iskustva.

#SAMOYAKKO TV možete pratiti na Yakkinom IG TV, Youtube kanalu te Facebook stranici.