Vruće ljetne dane rashladite odličnim koncertima Klape Kampanel i pjesmom ‘Evo je lito’!

by srp 22, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Jedan od najpoznatijih klapskih sastava, klapa Kampanel, ovih dana ima pune ruke posla, a vremena za odmor nema.

Osim što se radi na promociji aktualnog singla ‘Evo je lito’, dečki iz Kampanela, imaju itekako radno ljeto, na radost brojne publike, koja uživa u svakom novom koncertu.

U ove vruće ljetne dane, odlično se uklopio spomenuti singl, za koji je sam autor Vjekoslav Hudeček rekao, ‘Pjesma je nastala nedugo nakon mog dolaska u klapu, pa i odiše atmosferom koju sam doživio kad sam počeo pjevati s njima. Mislim da se dobro nadovezuje na dosadašnji rad klape, i na njihovu glazbenu različitost naspram ostalih klapa. Upravo me je to i privuklo klapi Kampanel. Želim se zahvaliti cijeloj klapi, a pogotovo Davoru Marku Krnjaku s kojim sam guštao raditi aranžman, te solistu i prvom tenoru klape Nadu Santiniju.’

Osim što se u ovim vrućim ljetnim danima možete rashladiti pjesmom ‘Evo je lito’, Kampanelovci imaju još jedno odlično rješenje, koje možete primjeniti već danas.
Već smo spomenuli, kako je koncertni raspored i više nego pun, pa tako večeras uz Kampanel možete uživati u Zadru, Caffe bar Kult, a u nedjelju, 23.07. na koncertu u Zagvozdu.

Nakon vikenda i navedena dva koncerta slijede:

25.07. Slovenija, Postojna
02.08. Ugljan, Ritam
05.08. Slovenija, Šentjurje (Grosuplja)
06.08. Mursko Središće
12.08. Slovenija, Trebnje
13.08. Sveti Martin na Muri
16.08. Lopud, Dubrovnik
24.08. Mali Lošinj
25.08. Slovenija, Murska Sobota
26.08. Sveti Križ Začretje
30.08. Sutivan

Foto: Screenshot ‘Evo je lito’