‘Vrijeme ljubavi’ – Zorica Kondža koncertom na Peristilu oduševila rodni Split!

by lip 25, 2022Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Jedna od najvećih pjevačkih diva i rado viđenih gošći na pozornici Zorica Kondža, održala je svoj veliki koncert ‘Vrijeme ljubavi’ na Peristilu, povodom trideset i pet godina glazbene karijere. Nezaboravna večer odzvanjala je poznatim hitovima koje je Zorica nizala tokom svih ovih godina, što je publika pjevajući s njom u sav glas, to itekako potvrdila.

‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Tako je lako’, ‘Ti si moj san’, ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Vrijeme ljubavi’, samo su neke od pjesama kojima se slavilo do dugo u noć, a razlog više za slavlje bio je i Zoričin šezdeset i drugi rođendan koji se savršeno poklopio sa ‘Vrijeme ljubavi’ u srcu Splita.

‘Ovo je jedna od tih kruna moje karijere, sudbina je htjela da se to dogodilo baš na najljepšem mjestu u našem gradu, a žao mi je jedino možda samo što prostor nije veći ili da ne pjevam dva dana zaredom. Velika zahvala publici, koja je bila fantastična, jer to je zaista neponovoljivo’., rekla je Zorica Kondža.

Za cjelokupan presjek jedne izuzetno bogate karijere večer se činila prekratkom, a Zorici je na pozornici, kao i uvijek bio podrška njezin suprug Joško Banov, skladatelj i aranžer, s kojim svo ovo vrijeme zajednički stvara i živi glazbu.

Nevjerojatnom lakoćom i fenomenalnim izvedbama, svojih najvećih hitova, Zorica je suvereno i damski vladala pozornicom na svoj način. Glasnim pljeskom i ovacijama, publika je itekako uzvraćala glazbenici, a zajednička pjesma nije prestajala od samog početka do kraja koncerta.

Svi okupljeni uživali su u večeri vođenoj emocijama, ljubavlju, predivnim stihovima i mediteranskim ugođajem koje će, sigurni smo, još dugo, dugo pamtiti.

A svi vi koji s nestrpljenjem očekujete glazbenu divu, budite bez brige, ovdje su predstojeći datumi koncerata Zorice Kondže – 30.7. Vela Luka, 04.08. trogirska Kula Kamerlengo, 05.08. Sisak, srce Šibenika Sv. Mihovila biti će puno 15.08., 18.08. Kastav na Kastavskom ljetu, 26.08. Vrbnik, te 27.08. Sv. Križu Začretje.

Foto: Saša Stojanović Sapa