‘Vrijeme ljubavi’ i fenomenalna Zorica Kondža oduševili rasprodanu tvrđavu sv. Mihovila!

by kol 16, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Najljepša dalmatinska i jadranska pozornica, kako joj mnogi ‘tepaju’, sinoć je svjedočila moćnoj i upečatljivoj koncertnoj priči.

Zorica Kondža zaista je po tko zna koji put, opravdala zasluženi epitet glazbene dive, a koncert na prepunoj tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku nikoga nije ostavio ravnodušnim. Istinski glazbeni sladokusci, pod zvjezdanim su nebom uživali u atraktivnom presjeku prebogate karijere jedne od naših najboljih i najvećih glazbenica.

Bilo je iznimno lako prepustiti se večeri posvećenoj ljubavi, jer i sam koncert je nosio naziv ‘Vrijeme ljubavi’. Uživati pritom u glazbi, emocijama, predivnim stihovima i odličnoj atmosferi uz najljepše pjesme iz trideset i pet godina glazbenog djelovanja bilo je neprocjenjivo zadovoljstvo.

Uz nevjerojatnu lakoću i fenomenalne izvedbe, poput ‘Ima jedan svijet’, ‘Vrijeme ljubavi, ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Tako lako’, ‘Ti si moj san’, ‘Luda đelozija’, slavilo se u Šibeniku do dugo u noć. Obožavatelji su itekako uzvraćali glazbenici, a zajednička pjesma nije prestajala od samog početka do kraja koncerta.

‘Prekrasan ambijent, za svakog od nas koji se bavi ovim poslom idealan prostor, a još kada vas publika ponese, kao što je mene večeras, to je zaista neopisivo. Sa koncerta odlazim ispunjena, puna energije i to će me držati narednih mjesec dana. Uvijek nastojim sa respektom, sa jednim takvim pristupom prići svojoj publici gdje god pjevala ali publika je sinoć zaista bila fenomenalna. Nisam ni primijetila kako su dva sata koncerta proletjela u trenu. Drago mi je da je večer bila tako lijepa, uspješna, radosna, raspjevana. I ovom prigodom još jednom zahvaljujem svojoj publici!’, poručila je ovom prigodom Zorica Kondža.

Predivna šibenska noć na tvrđavi sv. Mihovila svima je bila prekratka jer uživati se moglo unedogled. Ovo je bio i ‘obiteljski’ nastup, jer Zorici je na pozornici podrška bio njen suprug, skladatelj i aranžer Joško Banov, sa kojim svo ovo vrijeme zajednički živi i stvara glazbu, kao i sin Toni na bubnjevima. Pojačanje i podrška njenom bendu bio je vrhunski gitarista, skladatelj i aranžer Ante Gelo.

Svi vi koji s nestrpljenjem očekujete nastupe Zorice Kondže nećete ostati razočarani, jer uživati u izvedbama možete 18.08. u Kastvu na koncertu u sklopu Kastavskog ljeta koji je već rasprodan, 20.08. Špancirfest, Varaždin 26.08. Vrbnik, te 27.08. Sv. Križu Začretje.

Foto: Hrvoje Banić