Podijeli objavu

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od koncerta koji su njegovi obožavatelji dugo čekali. Kiki Rahimovski, u subotu 14.03., nastupiti će u klubu History u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici.

Glazbenik koji nas godinama nenametljivo uveseljava novim pjesmama, tom će prigodom predstaviti svoj aktualni album ‘Stopala’.

Nema sumnje kako će History biti pretijesan za sve ljubitelje njegovog opusa, jer publiku i struku u posljednje je vrijeme oduševio nizom odličnih pjesama, aktualnom ‘Bijele zastave’, ‘Opet palim radio’ te velikim hitom ‘Stopala’, po kojoj je album i dobio ime.

Petnaest za petnaest, najlakše bi mogli reći. Naime, novi album uz petnaest godina glazbenog rada, donosi isto toliko pjesama iz Kikijeve autorske radionice uz podršku autora, kao što su Miro i Sonja Buljan, Neno Ninčević. Kiki pritom odlično balansira pop rock zvukom, uz nekoliko predivnih balada, te je sigurno kako će na ovom izdanju, svatko pronaći pjesme po svom ukusu.

Sve to, ali uživo, očekuje vas u klubu History, subota 14.03.. Ulaznice su već u prodaji, a možete ih nabaviti putem sustava entrio.hr.

Do tada novi album ‘Stopala’ potražite online na hitmusic.box, te u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka i prodavaonicama dm-a.