Vrijeme je da vam objavimo kako Johann Franck Špica ide dalje

by stu 3, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Svake subote od 11:30 u Johann Francku nastupaju mladi glazbenici koji zaslužuju vašu pažnju i koji će vašu subotnju kavu pretvoriti u divan vikend!

Ove subote 28.10. s nama je Zsa Zsa koja će nam uz svoje pjesme “Sve u meni se budi” i “Kada budemo sami” izvesti odlične covere trenutnih svjetskih hitova uz klavirsku pratnju na samo njoj svojstven način.

04.11. je rezerviran za The Voice Alena Đurasa koji će uz pratnju gitarskog virtuoza Ante Gele dati malo više “domaći štih” špici uz hitove Olivera, Gibe, ponekog Sam Smitha i Ed Sheerana, a tu je i njegov prvi singl “Dotakni mi lice”.

11.11. termin je za jednu predivnu mladu djevojku sa “starom dušom” – Antonela Đinđić, koja će uz Matta Graftona na gitari i Dominika Žagmestera Žugu na klavijaturama izvesti velike hitove svjetskih i domaćih diva i poneki moderan hit koji će vas zasigurno razgaliti.

18.11. trio sazdan od Alena, Antonele i genijalnog Matije Cveka garantira ponovno vas rasplesati i napraviti najbolji uvod u groznicu subotnje špice.

Očekuju vas uskoro još neka nova imena, a vi svakako svoju subotu provedite uz Johann Franck od 11:30 na JF Špici!

Više informacija pratite na EVENTU.