Podijeli objavu

U muzičkom žargonu postoji uzrečica kad netko svira sa punom energijom live, a upravo je ona unešena u samo ime banda- Ballbreakers kao i u njihov live nastup. Ballbreakers su zagrebačkoj publici poznati po energičnoj svirci i po autentičnom dovođenju live hitova megapopularnog banda AC/DC u domaći ambijent. Uvjerljiv vokal i nabrijana svirka povlači za sobom sve ljubitelje prave hard rock veselice, koji ih slijede u stopu. Na njihovim koncertima uvijek ćete vidjeti rasplesanu publiku i tko god okusi taj energičan ritam, zasigurno će ih opet otići pogledati.

Ballbreakers su osnovani su početkom 2008. godine i repertoarom pokrivaju sve faze popularnih australskih hard rokera a publici sve uvijek predstave kao prava uigrana ekipa kada je u pitanja prava čvrsta hard rock svirka. Predvođeni sjajnim vokalom – frontmanom Mladenom Hermanom njihova energična live svirka pokriva sve faze AC/DC-a, od ranih albuma sa Bon Scotom do mega hitova sa Brianom Johnsonom. Pun, sočan – pravi rockerski zvuk i dinamičan nastup garantiraju odličan provod. Gdje se god pojave, od klupskih prostora svojom energičnom svirkom dignu publiku na noge. pa ni ne sumnjamo da će i ovaj put dobro zaprašiti hitove jednog od najvećih bandova današnjice. Na simboličan datum 5.5.2018 (jer njihov live se može ocjeniti samo sa odličnim) obilježit će u klubu Metropolis klubu u Zagrebu 10 godina postojanja na glazbenoj sceni uz goste prijatelje i ekipu iz zagrebačkih rock bandova i obećavaju da će sve prisutne baciti u trans na dosad neviđenoj veselici.

AC/DC je hard rock grupa koju su 1973. godine u Sydneyu osnovala braća Malcolm i Angus Young. Članovi sastava neprestano su se mijenjali do objave prvoga albuma High Voltage 1975. godine. Prvi veliki komercijalni uspjeh doživjeli su 1979. svojim petim albumom, Highway to Hell.

Preostali članovi razmišljali su o raspuštanju rock grupe, no pronašli su zamjenu za preminuloga glavnog vokala Scotta u Brianu Johnsonu, bivšem glavnom vokalu sastava Geordie. Pet mjeseci nakon Scottove smrti AC/DC su objavili svoj najuspješniji album u karijeri: Back in Black. Dokaz da je bio bend ispred svog vremena AC/DC je prodao oko 200 milijuna primjeraka albuma diljem svijeta, uključujući i oko 70 milijuna samo u SAD-u. Album Back in Black iz 1980. prodan je u oko 50 milijuna primjeraka diljem svijeta što ga je svrstalo među 5 najprodavanijih albuma u povijesti glazbe.

Njihovu interpretaciju nije lako izvesti ali Ballbreakersi izvode s lakoćom te autentičnim zvukom i ludom energijom koja traje još od 2008.godine, a svojim nastupima po raznim klubovima, festivalima te gostovanjima na velikim koncertima uspjeli su u svom naumu te postali jedan od najboljih Tribute AC/DC bendova na ovom području.

Band repertoar pokriva sve faze AC / DC od najranijih albuma s Bon Scotom do modernih albuma s Brianom Johnsonom.
U ljeto 2012. Ballbreakers je imao vrlo uspješnu europsku turneju u Njemačkoj i Češkoj, nastavio po regiji, a svi oni koji žele biti dio prave hard rock atmosfere pozvani su na najluđi rokerski rođendan!

Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna dok će na dan koncerta biti 35 kuna.

Metropolis klub(šank), Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma) i putem sustava ::: (Tisak, Tisak Media)EVENTIM ::: www.eventim.hr & Entrio.hr