Vojko V ove subote ponovno u Domu sportova – objavljena predgrupa i satnica koncerta

by stu 6, 2023Domaća glazba, Vijesti

Ove subote, 11. studenog, Vojko V se nakon pet godina vraća na pozornicu zagrebačkog Doma sportova, na svoj najveći ovogodišnji samostalni koncert. Najavljuje dvostruko jači show od prethodnika, objavljuje satnicu i otkriva predgrupu.

Vrata Doma sportova otvaraju se u subotu u 20 sati, kada glazbu za warm-up počinje vrtiti DJ Sin, dok će u 21 sat na pozornicu stati i predgrupa po Vojkovom izboru – reperi Bore Balboa & Peki. Riječ je o dvojici hip-hop izvođača koji su se u posljednjih nekoliko godina svojim autorskim pjesmama i izdanjima istaknuli kao nova interesantna imena domaće rap scene, a njihov zajednički singl “Panama” nezaobilazni je favorit svake gen-z playliste, kao i tuluma.

Glavni akter večeri, Vojko V, na pozornicu stiže u 22:15h, i započinje svoj dvostruko jači koncert od prethodnika 2018., o čemu otkriva: “Na koncertu prije pet godina je na pozornici bio samo Toi Toi zahod i mikrofon, a ove godine smo spremili za vas SPEKTAKULARNI MULTIMEDIJALNI DOŽIVLJAJ. Ja ću također biti u DVOSTRUKO JAČOJ IZVOĐAČKOJ FORMI, već neko vrijeme radim CARDIO VJEŽBE. Bit će DVOSTRUKO VIŠE GOSTIJU i ti gosti će biti DVOSTRUKO BOLJE RASPOLOŽENI.

Koncertna promocija albuma “Dvojko”

Ovaj dvostruko jači koncertni show bit će u znaku koncertne promocije novog studijskog albuma “Dvojko”, objavljenom u ožujku ove godine u izdanju Croatia Records. Riječ je o njegovom drugom po redu albumu, nastavku trilogije započete izdanjem “Vojko” iz 2018., koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, stotine koncerata diljem regije te ga formirao u vodeće regionalno hip-hop ime.

Album “Dvojko” je u kratkom roku osvojio digitalne top liste slušanosti, što uključuje #1 na Deezeru i Apple Musicu, pjesma “Mamacita“, kao očiti favorit publike, našla se i na Billboard Croatia Songs 25 chartu te radijskoj HR Top 40 listi, a album je zauzeo i vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma. S albuma su kao singlovi predstavljene i pjesme “Evo me opet”, “Moja lipa“, “Umoran“, “TT-33” i “Saborska penzija“, čiji iznimni prateći videospotovi broje milijunske preglede na YouTubeu.

Ulaznice su dostupne u online pretprodaji putem platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito bar, Dirty Old Shop i Rockmark, po cijeni od 14 eura. Na dan koncerta, cijena ulaznice bit će 17.25 eura. Organizator koncerta je yem, koji otkriva i informacije o dostupnosti ulaznica: “Trenutno smo na 85% kapaciteta, čisto informativno.”