Vodimo vas na South Point festival 2017

by kol 9, 2017Festivali, Vijesti

Provezite se čarobnom dubrovačko obalom i zaleđem i budite dio prave rock and ride zabave Južni dio Hrvatske od ovoga ljeta biti će bogatiji za još jedan veliki rock događaj koji će okupiti sve ljubitelje vožnje na “Dvije rote”, a i ljubitelje dobre rock svirke. Bogati glazbeni i dnevni program u organizaciji moto kluba Dvije rote provest će sve sudionike kroz čarobni dio dubrovačke obale, Konavala i magične Orsule, gdje će se uz najljepši zalazak na Jadranskoj obali i pogled na Dubrovnik napraviti velika panoramska fotografija. Ukoliko ste ljubitelj dobrih rock ritmova zasigurno ćete naći nešto za sebe uz vodeći rock and punk band u Hrvatskoj Hladno pivo, uz koje će još nastupiti i legendarno Atomsko sklonište te rock miljenici dubrovačke publike-Atlantida.

Glazbeni.info daruje Vam 2X2 ulaznice za ovaj festival, a sve što trebate napraviti je javiti se u naš inbox. Prvo dvoje koji se jave osvajaju ulaznice za festival! 🙂

  • Čestitamo dobitnicima Mihovilu i Mariji na osvojenim ulaznicama! Lipo se provedite!!! 🙂

Program počinje već 11.8.2017 u kampu u Šišinim dubima, koji će biti će otvoren za sve posjetitelje. Uz piće dobrodošlice i rock glazbu našeg DJ-a možete zauzeti svoje mjesto u kampu i uživati u druženju sve do zajedničkog odlaska na Orsulu koji se planira u 18h. Čarobna Orsula otvorit će svoja vrata već od 17 h svim posjetiteljima, a sam program zamišljen je kao druženje svih ljubitelja vozila na „Dvije rote“ ! Bikeri, skuteraši, biciklisti, sigwayeri, howerborderi, skateborderi i ostali) i njihova vozila, a i svi ljubitelji dobre rock svirke pozvani ste da dođete na Orsulu i uživate u zalasku sunca i pogledu na prekrasni Dubrovnik! U sami suton slikati će se fotografija svih sudionika. Nakon zalaska sunca i fotografiranja, na Orsuli će se održati koncert Atomskog Skloništa, starih rockera iz Pule koje ne treba posebno predstavljati. Nakon koncerta u koloni zajednički povratak u Šišine dube. Već od 17 sati svi sudionici moći će napraviti panoramsku fotografiju uz zalazak sunca na magičnoj orsuli, nakon čega slijedi koncert legendarnog Atomskog skloništa.

Drugi dan 12.8.2017 rezerviran je za moto igre koje počinju još u jutarnjim satima u Šišinom dubima, gdje se očekuje dolazak gostiju iz svih krajeva. U 15 sati kreće veliki defile. U odličnom rock and ride raspoloženju svi sudionici provest će se uz čarobnu dubrovačku obalu i dubrovačko zaleđe.

Defile je zamišljen u tri etape sa pauzama, te će proći kroz gotovo cijele Konavle u totalu cca. 80km.Prava etapa kreće iz kampa Šišini dubi, nastavlja prema jugu rutom Pridvorje, Dubravka, Zastolje, Gruda, Pločice, Vitaljina te dolazi na najjužniju točku Hrvatske na Prevlaku. Na Prevlaci se planira pauza uz okrepu za sudionike defilea. Nakon pauze nastavak vožnje donjom
bandom prema Cavtatu. Druga etapa nastavlja sa Prevlake za Molunat, te preko Poljica, Radovčića, kroz Popoviće , Komaje i Močiće do Cavtata. U Cavtatu pauza za piće i razgledavanje. Nakon pauze kolona iz Cavtata kreće u smijeru Čilipa, te se prolazi mimo club house moto kluba Dvije Rote i vraća se u kamp u Šišine dube.

Od 20:30 u iznimno bogatom večernjem programu sve posjetitelje očekuju nastupi čak tri benda. Konavoski bend Bjelouška zagrijati će atmosferu izvodeći rock hitove u vlastitom aranžmanu. Program se nastavlja nastupom dubrovačkog benda Atlantida koja djeluje od 1990 godine, izvode svoj autorski materijal naslonjen na čvrste ritmove i melodično pjevanje. Nakon Atlantide slijedi ni više manje Hladno pivo, koje će nakon više godina nastupiti u Dubrovniku na većem otvorenom prostoru, a sudeći po odazivu na prijašnje koncerte u Dubrovniku, ne sumnjamo da će napraviti pravu rock punk ride atmosferu.

Na dvije noge na dvije rote ili možda na četiri provezite se kroz čarobne dubrovačke krajolike i budite dio nezaboravne ljetne rock zabave. Za sve one koji se dođu 11.8.2017 na Orsulu na “Dvije rote” ulaz je besplatan za ostale su karte po festivalskih cijenama na prodajnim mjestima parka Orsule.
Ulaznice za koncerte u Šinišinim dubima 12.8.2017 (Hladno pivo, Atlantida, Bjelouška) nabavite na ulazu po cijeni od 70 kn na dan koncerta. Bikerima ulaz besplatan kao i kampiranje u moto kampu.

Facebook event