Podijeli objavu

Ako je do sinoć bilo neke dileme – nje više nema.

Andrija Vujević alias Vojko V trenutačno je najveća glazbena zvijezda u Hrvatskoj, barem što se tiče populacije 18-40. Koncertom u prepunoj maloj dvorani Doma sportova pred više od 4000 ljudi Vojko se svrstao u mali broj domaćih izvođača koji mogu skupiti toliko publike. A kad znamo da iza sebe ima samo jedan album i nekoliko pjesama s bivšim grupama Kiša metaka i Dječaci, onda je jasno o kakvom glazbenom fenomenu govorimo – piše večernji.hr

Koncert je započeo pjesmom “Bach”, prigodno obučen kao čuveni skladatelj, i odmah je bilo vidljivo koliko ga publika voli. Jer na prvim taktovima pjesme cijela je dvorana počela skandirati “Vojko je Bach”, a slično se nastavilo i na ostalim pjesmama, pa smo na trenutke imali dojam da se nalazimo na koncertu Miše Kovača. Odmah su uslijedili hitovi “Kako to” i “Ne može”, izazvavši dodatni delirij u publici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Huljofon u Domu sportova! #huljofon #toncihuljic #vojkov #domsportova #koncert #zagreb #dalmatinskirap #izlazak

Objavu dijeli LAA Zagreb (@el_ej_ej)

Premda je Vojko najavio nekoliko gostiju na koncertu, nismo očekivali da ćemo vidjeti Shamsu iz Brkova, ali i Damira Kedžu koji se pokazao kao odličan reper. Ipak, vrhunac je bio na izvedbi velikog hita “Pasta Italiana”. Krešo Bengalka nije repao, ali zato jest Tonči Huljić, koji je oduševio stihovima “Donose mi pastu, samo bacin mot, Tonči H. u kući, klošarima platin spot. Pisma vam je dobra al je malo monotona, bit će bolja ako dodam malo huljofona”, nakon toga zasviravši na popularnom huljofonu.

Prvi put smo na sceni kao “dodatnu pozornicu” vidjeli prijenosni WC iz kojeg je Vojko otpjevao pjesmu “Dump Around”. I to je praktički bilo sve od scenografije, jer na velikoj pozornici osim njega je bio još jedino DJ Vrh koji je puštao podloge. Bez obzira na neke tehničke nedostatke ovo je bio jedan od najboljih koncerata u posljednje vrijeme. A s obzirom da su ga i snimale kamere, uskoro će se u to moći uvjeriti i oni koji nisu bili među 4000 sretnika u Domu sportova.

Fotogaleriju pogledajte na večernji.hr

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

2018 photo by: @shootinglikepablo

Objavu dijeli Vojko Vrućina (@vojkofau)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Vojko V ne moze! #vojkov #bach #domsportova #recitedrogamane

Objavu dijeli Nikola Crnic (@crnicn)