Podijeli objavu

Alen Brentini, riječki pjevač i gitarski virtuoz koji je stekao ugled i slavu u glazbenom svijetu svirajući prvenstveno van Hrvatske, svoj premjerni šibenski nastup održat će večeras u Vintage Baru.

Brentini je za šibensku publiku pripremio svoju akustičnu svirku na kojoj će mu se na gitari i mikrofonu pridružiti i Karlo Horvat, frontmen metal benda KRYN. Izvodit će covere rock pjesama od 80-ih na ovamo u svojim aranžmanima, a imat će izlete i u druge glazbene pravce.

Inače, Brentinija kad nastupa u formi benda, redovito prate Jen Majura (Evanescence) i Ian Paice (Deep Purple), a bubnjar mu je Dušan Kranjc iz 2Cellos. U dosadašnjoj karijeri, osim što je gitarist najveće austrijske pop zvijezde Andreasa Gabaliera s kojim je odsvirao gotovo sve stadione i arene u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj, Alen Brentini je surađivao i nastupao s mnogim svjetskim imenima: Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), Jen Majura (Evanescence, s kojom uskoro izdaje i album), Scott Henderson, Joey Heredia, Renato Neto (Prince), Richie Kotzen, Kee Marcello (Europe), Marco Mendoza, Nicole McCloud (Michael Jackson, Sting), Michael T.Ross (Lita Ford, Hardline), Eric Martin (Mr.Big), Paul Gilbert (Mr.Big), Kiko Loureiro (Megadeth)…

Večerašnji koncert u Vintage Baru realizira se kroz šibensku PARK organizaciju, počinje od 22 sata, a ulaz se ne naplaćuje.