Home Vijesti Domaća glazba Vinko Ćemeraš s pjesmom “Pelin i med” u finalu Cesarice

Vinko Ćemeraš s pjesmom “Pelin i med” u finalu Cesarice

0
Vinko Ćemeraš s pjesmom “Pelin i med” u finalu Cesarice

Unatoč trenutnoj situaciji s kojom smo svi suočeni, nastavljamo pričati o glazbi i pjesmama koje su osvojile srca publike. Iz svojih domova publika je izabrala novi mjesečni hit i nominirala treću pjesmu u finale izbora za Cesaricu!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Divlji vjetre” koju izvodi Damir Kedžo, “Hajde nazovi me” Jure Brkljače, “Pelin i med” koju izvodi Vinko Ćemeraš, “Samo nek ona sretna je” Marka Kutlića i pjesma “Sva naša ljeta” u izvedbi grupe Vatra.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Pelin i med” koju izvodi Vinko Ćemeraš, a autorski potpisuje Srđan Sekulović Skansi.

Mladi i talentirani glazbenik Vinko Ćemeraš, koji je sudjelovanjem, a zatim i pobjedom u trećoj sezoni showa The Voice Hrvatska osvojio srca i pažnju šire javnosti, kao prvi singl i videospot predstavio je pjesmu „Pelin i med”. Upravo njegova izvedba poznate pjesme cijenjenog Dine Dvornika u samom finalu showa mnoge je emotivno dotakla, uključujući i njegov mentorski tim, koji nije mogao suspregnuti suze.

„Za mene je ovo pjesma stoljeća u Hrvatskoj”, iskreno je rekao samozatajni Vinko Ćemeraš, stoga ne čudi da je upravo „Pelin i med” predstavio kao svoj prvi studijski singl, zajedno s pratećim videospotom u režiji Marka Horvata.

U kreiranju nove verzije ove emotivne balade sudjelovali su vrsni glazbenici, a za produkciju je zaslužan producent i autor pjesme – Srđan Sekulović Skansi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here