Vince Staples predstavlja drugi studijski album “Big Fish Theory”!

by srp 25, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

“Big Fish Theory” drugi je studijski album Vincea Staplesa, a nasljeđuje izdanje “Summertime ’06” iz 2015. godine. Singlovima “BagBak”, “Big Fish” i “Rain Come Down”, Vince Staples najavio je novo izdanje, kojim pokušava objasniti na koji način reperi doživljavaju svijet oko sebe. Osim suradnji s izvođačima kao što su Juicy J, Damon Albarn, A$AP Rocky i Kendrick Lamar, snaga novog albuma je ritam.

Vince Staples, porijeklom iz Kalifornije, odrastao je u Long Beachu, Camptonu te Lynwoodu, a nakon što je izbačen iz obiteljske kuće pridružio se hip-hop skupini Odd Future, s čijim je članovima usko surađivao. Svoju inspiraciju pronalazi u svakodnevnim životnim situacijama, a stav i iskustvo gradio je surađivajući s mnogim glazbenicima te gostujući na njihovim albumima. Među njima su Jhené Aiko (“The Vapors”), Common (“Kingdom”) te još jedan mladi talentirani reper – Mac Miller (“Rain”).

“Big Fish Theory” logičan je nastavak prošlog albuma te je primjetan utjecaj UK Garage ritma kojim Vince unosi osvježenje u zvuk američkog repa.

“Big Fish Theory” – popis pjesama
Crabs In A Bucket
Big Fish
Alyssa Interlude
Love Can Be…
745
Ramona Park Is Yankee Stadium
Yeah Right
Homage
SAMO
Party People
BagBak
Rain Come Down